Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” novembrī sāks piedāvāt lētāku ar reklāmām “bagātinātu” abonementu

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas gigants “Netflix” beidzot atklājis precīzu datumu, kad palaidīs reklāmu atbalstošo abonementa plānu. Uzņēmums paziņojis, ka jaunais plāns “Basic with Ads” būs pieejams no 3. novembra 12 valstīs. Tā cena būs 6,99 USD mēnesī (Eiropā variēs no 4,99 līdz 5,99 eiro), bet jārēķinās, ka tas nesniegs daudz tādu iespēju kā parastie “Netflix” abonementa plāni.

    Jāsaka, ka nosaukums “Basic with Ads” sevi pilnībā attaisno. Pirmkārt, lietotājiem tiks rādīts diezgan daudz reklāmas satura. 15 līdz 30 sekunžu garas reklāmas parādīsies 4 līdz 5 reizes stundā gan pirms filmām un seriāliem, gan to laikā. Otrkārt, lietotāji licencēšanas ierobežojumu dēļ nepiekļūs pilnīgi visam “Netflix” saturam. Treškārt, rādītā satura kvalitāte balansēs uz 720p/HD robežas. Ceturtkārt, saturu nebūs iespējams lejupielādēt.

    Reklāma

    Ja šie trūkumi pārāk nebaida, tad droši var sākt domāt par šī plāna iegādi. “Netflix” norāda, ka sākotnēji, no 3. novembra, “Basic with Ads” plāns būs pieejams ASV, Austrālijā, Brazīlijā, Kanādā, Francijā, Vācijā, Itālijā, Japānā, Dienvidkorejā, Meksikā, Spānijā un Lielbritānijā. Līdz gada beigām pieejamība droši vien tiks paplašināta. Vienlaikus uzņēmums brīdina, ka abonementa maksa nav akmenī kalta un nākotnē, visticamāk, tiks palielināta.

    Avots: Netflix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mr.T
    15.10.2022 13:54

    Aļikā savulaik kontus uz mēnesi varēja dabūt pa 1.37, 1.90 euro, žēl ka nav vairs.

    cheap
    15.10.2022 18:14
    Reply to  Mr.T

    Ar Turcijas dāvanu kartēm sanāca dabūt Premium plānu par aptuveni 3,5 euro (Basic plāns iespējams būtu arī 2 euro aptuveni, nezinu, neizmantoju to), bet tas bija labu laiku atpakaļ. Process nedaudz čakarīgs, jo tikai daži Turcijas internetveikali pieņēma LV bankas kartes. Un lai aktivizētu davānu karti Netflixā pirmo reizi vadzēja pieslēgties izmantojot VPN, pēc tam viss kā parasti.

    REALAIS
    15.10.2022 16:15

    Neredzu kā šāds piedāvājums varētu būt pieprasīts. Maksāt abonēšanu, saņemt ierobežotu servisu visās frontēs un vēl regulāras reklāmas.

    Vai nu es lietoju bez reklāmām vai nelietoju vispār. Bet varbūt es esmu mazākumā ar šādu viedokli.

    Andris
    15.10.2022 18:26

    Tā kā ar krievu valodu esmu uz tu, tad visus seriālus un filmas skatos Filmix vietnē vai aplikācijā. Neredzu nekādu vajadzību pēc kāda šaura loka seriālu straumētāja…

    Reklāma