Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar darbības uzsākšanu Īrijā “Wing” plāno Eiropā izvērst produktu piegādes ar droniem

    Jaunākie raksti

    “Alphabet” meitasuzņēmums “Wing“, kas nodarbojas ar produktu piegādi, izmantojot dronus, informējis, ka tuvāko nedēļu laikā sāks darbu Īrijā. Savu lēmumu izvērsties Eiropā uzņēmums pamatojis ar to, ka Eiropas Savienībā tiek izstrādāti noteikumi, kas regulēs bezapkalpes aviācijas jomu. Ja apstākļi būs labvēlīgi, “Wing” varētu turpināt paplašināties Eiropā.

    Šobrīd “Wing” piedāvā piegādes ar droniem četrās pilsētās visā pasaulē: Kristiansburgā, kas atrodas Virdžīnijas štatā, Austrālijas pilsētās Loganā un Kanberā, kā arī Somijas galvaspilsētā Helsinkos. Drīzumā šim sarakstam pievienosies arī Īrijas pilsēta Luska. Uzņēmums norāda, ka vēlas sākt savu darbību Īrijā, jo šajā valstī arvien plašāk tiek integrētas bezpilota lidaparātu tehnoloģijas un tā esot laba vieta nākotnes inovāciju attīstīšanai. Uzņēmums uzskata, ka Luska, kurā dzīvo ap 10 000 cilvēku, būšot labs pamats turpmākai biznesa izvēršanai Eiropā, kā arī pieredzes gūšanai.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Wing” nesen atzīmēja savu 300 000. piegādi ar droniem. Uzņēmums nepārtraukti meklē veidus, kā vēl efektīvāk izmantot bezpilota lidaparātus un šāda veida piegādes aizstāt ar tām, kuras veic benzīnu ēdošie transportlīdzekļi. Tiesa, nesen gan uzņēmumam gadījās ķeza, kad drons, piegādājot ēdienu, ieķērās elektrolīnijās un radīja elektrības traucējumus vairāk nekā 2000 mājsaimniecībām un uzņēmumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma