Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla piedāvās mājām paredzētu elektroauto lādētāju, kuru var lietot arī citi elektroauto

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla paziņojis par lietošanai mājās paredzētu elektroauto lādētāju jeb “wallbox” ar nosaukumu “Wall Connector”. Interesanti, ka šī iekārta paredzēta ne tikai Tesla mašīnu lādēšanai, bet to var iegādāties un lietot jebkura elektroauto īpašnieks, arī citu autoražotāju mašīnu īpašnieki.

    Ja Eiropā Tesla mašīnas aprīkotas ar standarta CCS spraudni, tad Ziemeļamerikā gan “Supercharger” uzlādes punkti, gan arī pašas mašīnas aprīkotas ar Tesla spraudni. Autoražotājs pamazām atver savu uzlādes tīklu citu ražotāju mašīnu klientiem, tiesa, vismaz pagaidām Latvijā “Supercharger” uzlādes punkti paredzēti tikai Tesla klientiem.

    “Wall Connector” iespējams iegādāties Tesla mājaslapā, turklāt par ļoti saprātīgu cenu – 550 dolāriem. Tā ir ļoti konkurētspējīga cena kopējā “wallbox” tirgū. Viens no punktiem aprakstā liecina, ka Tesla mērķis ir tieši konkurēt “wallbox” tirgū, proti, tiek norādīts, ka nekustāmo īpašumu attīstītājiem, kuri vēlas iegādāties vairāk nekā 12 šādus lādētājus, jāizmanto speciāla lapas sadaļa. Plašāka lādētāja specifikācija meklējama šeit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma