Web Analytics
More
    Reklāma

    Mapon valdei pievienojas Draugiem Group padomnieks Dāvis Siksnāns

    Jaunākie raksti

    Draugiem Group uzņēmuma Mapon valdei pievienojas Printful līdzdibinātājs un Draugiem Group padomnieks Dāvis Siksnāns.

    “Līdz šim no malas sekoju līdzi Mapon pēdējo gadu progresam. Esmu priecīgs, ka tagad varēšu ar savām zināšanām un Printful iegūto pieredzi palīdzēt otram lielākajam Draugiem Group uzņēmumam Mapon sasniegt jaunas virsotnes,” stāsta Dāvis Siksnāns.

    Reklāma

    Mapon valdē Dāvja Siksnāna atbildība būs palīdzēt uzņēmumam sagatavoties iespējamai investīciju piesaistei nākotnē. Valdes komandā strādā arī Andris Dzudzilo, kura atbildībā ir uzņēmuma tirdzniecības un eksporta jautājumi, Ingus Rūķis, kurš pārrauga tehnoloģiju attīstību, finanšu direktors Aleksei Avanessov, kurš pārvalda Mapon uzņēmumu grupas saimnieciskās darbības sniegumu un apvienošanas un pievienošanas (merger & acquisition) aktivitātes, kā arī Edmunds Riekstiņš, kurš veic visu Draugiem Group uzņēmumu uzraudzību.

    “Pirms 16 gadiem sākām veidot savu autoparka pārvaldības platformu un sadarboties ar vairākiem uzņēmumiem, no kuriem daudzi joprojām ir mūsu klienti. Kopš tā laika esam auguši, izveidojuši spēcīgu starptautisku komandu un nodibinājuši sadarbību ar vairākiem tūkstošiem klientu un partneru visā pasaulē. Esmu pārliecināts, ka Dāvja pievienošanās mūsu komandai dos spēcīgu impulsu jauniem sasniegumiem,” izmaiņas valdē komentē Mapon direktors Ingus Rūķis.

    Mapon ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības tehnoloģiju izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Uzņēmumam ir vairāk nekā 21 000 klientu un plašs partneru tīkls sešos kontinentos, kuri, izmantojot Mapon risinājumus, kopā ir izsekojuši vairāk nekā 25 miljardus kilometru. Kopumā Mapon šobrīd strādā 168 darbinieki, un tas ir otrs lielākais Draugiem Group uzņēmums. Uzņēmuma apgrozījums 2021. gadā bija 10 miljoni eiro un peļņa 962 614 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    esunes
    20.10.2022 13:37

    Šis tāds iedomīgs pūslis tajā domubiedru grupā. Nav neko paveicies Mapon ar jauno valdes locekli.

    Kāds
    23.10.2022 14:17
    Reply to  esunes

    Uzticības persona Draugiem grupas īpašniekiem, kas tālāk veiksmīgi novada īpašnieku priekšstatus par to, kā vadāms uzņēmums un organizējama ikdienas darbība. Tālāk tiek nodota un veidota organizācijas kultūra – ar visām no tā izrietošajām sekām.

    Reklāma