Web Analytics
More
    Reklāma

    Toms Krūzs varētu kļūt par pirmo ne astronautu, kurš spēris kāju ārpus Starptautiskās kosmosa stacijas

    Jaunākie raksti

    Aktieris Toms Krūzs gatavojas doties kosmosā, un, iespējams, kļūt par pirmo civilo, kuram būs izdevies spert savu kāju atklātā kosmosā 408km augstumā.

    Tas saistīts ar jaunas filmas uzņemšanu, kurā aktierim būs jāglābj planētas Zeme liktenis, kas iekļauj došanos uz Starptautisko kosmosa staciju. Protams, sižets nav nekas oriģināls, tomēr Krūzam ir iespēja kļūt par pirmo parasto cilvēku, kas devies pastaigā ārpus kosmosa stacijas. Tā kā zināms, ka aktieris pats veic savus sarežģītos trikus, šis noteikti varētu būt visizaicinošākais.

    Reklāma

    Arī NASA iepriekš ziņojusi, ka labprāt sadarbosies filmas uzņemšanā, tomēr liela neskaidrība joprojām ir par to, vai Krūzam reāli izdosies veikt pastaigu atklātā kosmosā. Iepriekš NASA tomēr kategoriski iebildusi pret šādu darbību, kas ir saprotams no sarežģītības un drošības viedokļa. Taču visa komanda jau no maija gatavojas šim lidojumam uz kosmosa staciju, ko varētu nodrošināt SpaceX cilvēku pārvadāšanas kosmosa kuģi Crew Dragon.

    Iespējams, ka Toms Krūzs tomēr tiks apdzīts, jo decembrī uz Starptautisko kosmosa staciju gatavojas doties privātā misija Polaris, kurā arī nav oficiāli astronauti, bet kuriem paredzēta kosmosa pastaiga. Līdz ar to tas vieš nelielu neizpratni par to, vai tad Krūzam būs iespēja filmēt šo materiālu vai nē. Man gan vairāk interesē tehniskais nodrošinājums, jo viens ir aktierim veikt savu darbu, bet otrs ir viss filmēšanas process un kameru darbība šādā vidē.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma