Web Analytics
More
    Reklāma

    Mākslīgais intelekts izveidojis podkāstu, kurā piedalās Stīvs Džobss

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta prasmju līmenis turpina augt, un jāsaka, ka šobrīd tas spēj lieliski izpausties arī radošajā jomā. Viens no jaunākajiem piemēriem ir “Podcast.ai“, kas sācis veidot iknedēļas podkāstu, ko pilnībā ģenerē mākslīgais intelekts. Tā ir jauna raidierakstu sērija, taču jāsaka, ka jau pirmā epizode ir diezgan intriģējoša. Tajā mākslīgais intelekts mēģinājis parādīt, kāds izklausītos Džo Rogana šovs, ja tajā piedalītos Stīvs Džobss.

    Podkāsta epizodē, kas saucas “Joe Rogan interviews Steve Jobs”, viss saturs un ikkatrs vārds ir mākslīgā intelekta radīts. Tāpēc gluži loģiski, ka sarunas dalībnieki nav īsti. Lai radītu šādu ierakstu, mākslīgais intelekts tika apmācīts, izmantojot pieejamos materiālus par Stīva Džobsa dzīves gājumu un ierakstus, kuros viņš dzirdams. Protams, jo vairāk šāda materiāla, jo precīzāk mākslīgais intelekts spēj atdarināt cilvēku.

    Reklāma

    Šajā ierakstā mākslīgais intelekts mēģina atdarināt to, ko un kā Džo Rogans jautātu un Stīvs Džobss atbildētu. Būtiski, ka arī balsis, intonācija pielāgota, lai maksimāli atdarinātu runātājus – te jāpateicas play.ht rīkam. Tiem, kuri tā labi nezina ne Rogana, ne Džobsa balsis un runas stilu, iespējams, šķistu, ka runā īsti cilvēki.

    “Joe Rogan interviews Steve Jobs” ir pirmā “Podcast.ai” epizode, un uzņēmums cer, ka izdosies radīt vēl citas šāda veida sērijas, kurās visa satura izveide uzticēta mākslīgajam intelektam. Tāpat uzņēmums vēlas šādā veidā iedvesmot arī citus izmantot mākslīgā intelekta iespējas audio un video satura veidošanā. Zemāk vari noklausīties šo ierakstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    14.10.2022 09:45

    Izlasot, kas “interve” aizsaule aizgajuso Steve Jobs, pazuda velme klausities.

    Reklāma