Web Analytics
More
    Reklāma

    Decembrī būs pieejama “Need for Speed Unbound” videospēle

    Jaunākie raksti

    Pēc trīs gadu pārtraukuma un izstrādātāju nomaiņas, šī gada decembrī būs pieejama jauna “Need for Speed Unbound” videospēle, kas būs jau 25. spēļu franšīzes daļa.

    Šī spēles versija mēģinās atgriezties pie pašām galvenajām saknēm, kas ir nelegālās ielu sacīkstes, ar mērķi uzlabot savu mašīnu spēles sižeta gaitā, kā arī prasmīgi un ātri bēgt prom no policijas. Šis it kā izklausās pazīstami, un ar ko tad vēl viena “Need for Speed” sērijas spēle varētu pārsteigt. Taču kā redzams pieejamajos materiālos, tad liels uzsvars likts tieši uz vizuālo noformējumu, veidojot to it kā multenīgu.

    Reklāma

    Laikam jau pa lielam, ja tā būs 25. daļa, tad īsti jaunu pasauli nebūs iespējams atklāt un pārdot, tāpēc jāspiež uz to, ko sniedz mūsdienu tehnoloģiskās iespējas, un tas ir grafiskais noformējums. Piemēram, spēles sižetā būs redzams pasaulē zināmais reperis A$AP Rocky, vizinoties ar pārveidotu Mercedes 190 E un esot daļai no spēles sižeta. Pieņemu, ka tas no spēles veidotājiem ir veids, kā videospēli padarīt interesantāku potenciālajai auditorijai.

    “Need for Speed Unbound” tiks izlaista šī gada 2. decembrī, un jau ir iespējams to rezervēt. Par to bonusā nāks dažādas ekskluzīvas automašīnu tūninga lietas, kā arī spēles naudas bonus. Šīs versijas cena būs 79,99 EUR, bet standarta spēles cena 69,99 EUR. Pagaidām visas iepriekš rezervētās spēles kopijas saņems naudas bonusu. Viena no ikoniskākajām videospēles versijām “Need for Speed Underground” nākamajā gadā svinēs jau 20 gadu jubileju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diginauts
    10.10.2022 17:47

    Kaut kā nepatīk ne stils, ne potenciāli draudošās mūzika stils…
    Laikam jāiet skrūvēt savs E30, nevis te jābezd ka manos laikos UG1 skanēja ikoniski gabali. NFS2015 mūzikas ziņā arī nebija kaka. Heat ir jāsit ar sūdainu mietu, jeb music=off.

    Nu nez vai Criterion izglābs. Ganjau EA pamanīsies tāpat visu sapist.

    Last edited 1 year ago by Diginauts
    Zefiirs
    10.10.2022 19:23

    Izskatās, ka priekš hipsteru un tiktakeru auditorijas veidots.

    Tītars
    11.10.2022 03:07
    Reply to  Zefiirs

    Viss ok, gatekīperi arī ielūgti.

    Pēča
    02.11.2022 09:42
    Reply to  Tītars

    Neaizmirsti par visu krāsiņu pārstāvju frīkiem kas sevi identificē par ‘to’ nevis sievieti vai vīrieti…

    Bet jā cik paskatīti pirmie gameplay, izskatās, ka arī šo daļu(ka arī iepriekšējās 10 daļas, izlaidīšu) pārāk bezjēdzīga copy-paste frančīze palikusi, ar aktuālākajiem šī gada filtriņiem.

    Bet tiktok jaunatnei laikam patīk… Un es vienkārši esmu vecs krabis, kas neko vairs nesaprot dzīvojot savās atmiņās par vecajiem labajiem laikiem!

    Last edited 1 year ago by Pēča
    Kartupelis3
    11.10.2022 07:48

    Baigi atgādina pēdējo kolinu – tipa Dirt 5. tur arī varavīksni bija saēdušies un beigās arī krāsaina kaka vien sanāca – galīgi nelietojams pasākums… Iepriekšējo FarCry arī varavīksnes ēšana ne līdz galam izglāba, bet galīgi slikti ar nebija.. t.i. ja spēlē visīti rokās..

    Reklāma