Web Analytics
More
    Reklāma

    Eiropas Savienības regulatori aizliedz pārrobežu kriptovalūtu maksājumus starp Krieviju un ES

    Jaunākie raksti

    Karam Ukrainā turpinoties, Eiropas Savienība (ES) pirms pāris dienām pieņēmusi nākamo sankciju kārtu pret Krieviju. Tās ietvaros papildus citiem pasākumiem pilnībā tiek aizliegti kriptovalūtu pārrobežu maksājumi, kas veikti no Krievijas uz Eiropas Savienības valstīm.

    Norādīts, ka šis aizliegums attiecas uz pilnīgi visiem Krievijā dzīvojošo piederošajiem kriptoaktīvu makiem, kontiem, neatkarīgi no lietotāja digitālajā makā esošo līdzekļu apjoma.

    Reklāma

    Jaunās sankcijas noteiktas kā atbilde uz Krievijas veikto Ukrainas teritorijas aneksiju, ko Eiropas Savienība sauc par “fiktīvu” referendumu, kā arī karaspēka mobilizāciju un kodolieroču pielietošanas draudiem.

    Jāpiezīmē, ka iepriekšējās sankcijas ierobežoja kriptovalūtu maksājumus no Krievijas uz ES pilsoņu makiem līdz 10 000 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    10.10.2022 10:23

    Man vairāk interesē, kā to tehniskirealizēs un kādi būs ierobežojumi, ja nepildīs. Būtu interesants raksts.
    Pēc idejas kriptovalūtas radās, lai šādus ierobežojumus nebūtu iespējams ieviest. Protams, uztaisi fake acc ar ES pilsoņa datiem.

    Muah
    24.10.2022 09:54
    Reply to  Usinss

    tehniski viss triviāli. EU oficiāli reģistrētiem kantoriem ir visiem KYC programmas. Pēc to datiem arī skatīsies no kurienes nāk kriptopseidopiķis.

    Reklāma