Web Analytics
More
    Reklāma

    Hertz ļoti apmierināti ar pieprasījumu pēc Tesla nomas mašīnām

    Jaunākie raksti

    Autonomas uzņēmums Hertz saviem klientiem jau piedāvā elektriskos Tesla Model 3 un Model Y, uzņēmuma pārstāvjiem esot ļoti apmierinātiem ar pieprasījumu pēc šīm mašīnām. Elektriskie modeļi šobrīd sastāda aptuveni 5 procentus no kopējā Hertz autoparka.

    Hertz valdes priekšsēdētājs Stefans Šērs intervijā Yahoo Finance uzsvēris, ka pieprasījums pēc mašīnām ir “ļoti, ļoti solīds, īpaši pēc Tesla, lai gan Hertz piedāvājumā ir arī Polestar 2. “Redzam, ka elektriskās mašīnas izvēlas gan cilvēki, kas dodas atpūtas ceļojumā, gan arī cilvēki biznesa darīšanās. Patiesībā tieši uzņēmēji vēlas, lai viņu darbinieki brauktu ar elektroauto, tādējādi uzņēmumiem pašiem cenšoties sasniegt savus mērķus,” intervijā skaidro Šērs.

    Hertz elektriskās mašīnas nodotas arī Uber un Lyft šoferu rīcībā, arī šajā lauciņā saglabājoties labam, stabilam pieprasījumam. Pamazām tiek piepildīti nomas saraksti arī Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienām, kas priecē Hertz vadību.

    Viņš arī norāda, ka elektrisko mašīnu ekspluatācijas un apkopju izmaksas ir krietni mazākas nekā auto ar iekšdedzes dzinējiem. Hertz ietaupa aptuveni 40-50%, salīdzinot ar citiem modeļiem viņu autoparkā. Uzņēmums arī uzsācis sadarbību ar naftas pārstrādes uzņēmumu BP, lai nodrošinātu uzlādes vietas saviem klientiem ASV. Hertz plāni paredz, ka 2024. gada beigās 25% viņu autoparka ASV sastāvēs no elektriskajām mašīnām, šim īpatsvaram nākamajos gados palielinoties tālāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma