Web Analytics
More
    Reklāma

    Skullcandy atgriežas videospēļu austiņu segmentā ar trim atjaunotiem modeļiem

    Jaunākie raksti

    Kādu laiku nebija dzirdēts par šo zīmolu, taču Skullcandy ir atgriežusies ar trīs atjaunotām austiņām, kas būs īpaši piemērotas videospēļu entuziastiem par pietiekami adekvātu cenu.

    Jaunie modeļi ir bijuši pieejami iepriekš, bet tagad tie ir atjaunoti, lai mēģinātu iekarot tirgu šajā desmitgadē. Dārgākais modelis būs 130 dolāru vērtais Skullcandy PLYR, kas atbalstīs Bluetooth 5.2 savienojumu, kā arī 3,5mm un USB pieslēgvietas. Šim modelim būs pieejams veikt īpašu klausīšanās testu, lai lietotājs varētu izveidot savu apskaņošanas profilu. Tāpat būs pieejams fona trokšņu slāpēšana, ko nodrošinās ārējie mikrofoni.

    Reklāma

    Interesanta funkcionalitāte ir iespēja šo un SLYR Pro modeli izsekot, izmantojot Tile tehnoloģiju, jo laikam geimeriem itin bieži izdodas pazaudēt savas austiņas. Taču tā ir odziņa, ar kuru atšķirties no konkurentiem. Bezvadu PLYR modelis ar vienu uzlādi darbosies līdz par 24 stundām.

    Vidējais SLYR Pro modelis maksās 100 dolāru, bet lētākais SLYR modelis būs 60 dolāru vērta versija, kurai nebūs bezvadu savienojums, bet to varēs savienot tikai caur 3,5mm savienojumu, kā arī nav pieejama īpašā audio apstrāde. Lētākajā segmentā varam ieraudzīt arī Logitech Astro A10 versiju par 60 dolāriem.

    Skullcandy SLYR Pro modelis

    Vai jūs vēl atcerieties šādu austiņu zīmolu kā Skullcandy?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma