Web Analytics
More
    Reklāma

    Poļi plāno tiesā papurināt Samsung par lokano viedtālruņu izturību

    Jaunākie raksti

    Samsung varētu Polijā iekulties nepatikšanās par lokano ekrānu viedtālruņu izturību un solīto atbalsta servisa darbību. Samsung Galaxy Z Fold un Galaxy Z Flip viedtālruņu antifani jau savākušies Facebook grupā, lai uzsāktu kopīgu tiesvedību pret ražotāju.

    Avots min, ka Facebook grupas dalībnieki varētu uzsākt tā dēvēto kolektīva prasību vai pārstāvības prasību (angļu – class action lawsuit). Pārstāvības prasība ir tiesas prāvas veids, kurā viena no pusēm ir personu grupa, kuru kolektīvi pārstāv šīs grupas dalībnieks vai locekļi. Man gan ir aizdomas, ka Eiropā šāda iespēja nemaz nepastāv, tā ir sava veida unikāls tiesas prāvas paveids ASV.

    Reklāma

    Jebkurā gadījumā – poļi nu nemaz nav sajūsmā par Samsung lokano ekrānu viedtālruņu izturību un Samsung nevēlēšanos risināt problēmas ar šiem viedtālruņiem un to ekrāniem. Samsung paši reklamē, ka lokanie ekrāni darbosies vismaz trīs gadus pat tad, ja katru dienu atvēris viedtālruni 150 reizes. Mums pašiem bija ilgtermiņa tests, kur viedtālrunis parādīja sevi visai vāji.

    Samsung Galaxy Z Fold2 5G ilgtermiņa apskats – vai Tu esi gatavs nākotnei?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    22.09.2022 08:08

    Raksts par Samsung, bet raksta titulbildē gozējas OPPO. :)

    Kursors.lv
    22.09.2022 08:28
    Reply to  Skābene

    O, tiešām! Salabots! :)

    Tītars
    22.09.2022 11:11

    “Let us know when it folds” … kā piens saulē.

    Reklāma