Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW tehniski būs spējīgi izveidot elektroauto ar 1360 zirgspēku jaudu

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs BMW šobrīd attīsta savu jauno Neue Klasse elektroauto platformu un pirmos šīs platformas augļus, visticamāk, ieraudzīsim ap 2025. gadu. Jaunā platforma būs bāze nākotnes BMW mašīnām un kā intervijā izteicies BMW inženiertehniskais vadītājs Franks Vebers, autoražotājs būs spējīgs uzbuvēt 1360 zirgspēku jaudīgu auto, izmantojot šo jauno platformu.

    “Neue Klasse platforma klientiem ļauj piedāvāt elastīgumu. Spēsim būt elastīgi ne tikai ar baterijām, bet arī elektromotoriem. Varam piedāvāt ļoti efektīvu viena elektromotora jaudas agregātu, divu motoru arhitektūru, bet tehniski varam izveidot arī četru elektrisko motoru arhitektūru ar viena megavata jaudu,” intervijā BMW Blog skaidro Vebers, precizējot, ka runa ir par 1360 zirgspēkiem.

    BMW viens no vadītājiem diemžēl nevēlējās atklāt plašākas detaļas par šādu projektu, kas gan ir saprotami – viens no autoražotāja vadītājiem diezin vai var mētāties ar apgalvojumiem par nākotnes tehnoloģiju, kas pagaidām vēl tiek veidota. Tiesa, ir zināms, ka BMW ir testējuši šādu risinājumu ar četriem elektromotoriem un M divīzijas inženieri ir sajūsmā par iespējām, ko tas var sniegt. Pēdējā laikā diezgan daudz tiek baumots par iespējamu BMW M superauto. Pieļautas pilnīgi visas iespējas, tostarp elektrisks M superauto, kā arī sadarbība ar kādu citu autoražotāju, visbiežāk piesaucot McLaren.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bats
    24.09.2022 12:23

    Tehniski spējīgs izveidot auto ar šādu jaudu ir jebkurš ražotājs, kas ar mieru likt katram ritenim savu elektromotoru. Daži to jau dara.

    Reklāma