Web Analytics
More
    Reklāma

    Visticamāk, noplūduši materiāli par gaidāmo “Grand Theft Auto VI” videospēli

    Jaunākie raksti

    Svētdiena pāršalkusi sociālos tīklus un videospēļu entuziastus, jo dažādos kanālos parādījās video no it kā gaidāmās “Grand Theft Auto VI” (“GTA VI”) videospēles. Pirmdienas rītā izstrādātājs Rockstar publiskoja paziņojumu, ka šie materiāli ir nozagti.

    Līdz galam gan netika apgalvots, ka šie materiāli tiešām ir saistīti ar “GTA VI” videospēli, par kuru tiek baumots jau vairākus gadus, tāpēc ka “GTA V” spēle tika izlaista 2013. gada 17. septembrī, un ir pagājuši jau deviņi gadi. Rockstar savā paziņojumā atvainojās par notikušo situāciju, jo tas, protams, ir nepatīkams atgadījums tieši no drošības viedokļa, kas varētu radīt šaubas esošajiem GTA spēlētājiem.

    Reklāma

    Šajā noplūdušajā informācija varēja redzēt, ka spēle varētu atgriezties Vice City pilsētā, un galvenie spēles varoņi ir sieviete ar vīrieti. Tāpat bija redzams, ka ir uzlabotas animācijas un citas spēles lietas, padarot to reāllistiskāku, kas ir viens no videospēles stūrakmeņiem.

    Publiskotie video varētu būt saistīti ar izstrādes koda nozagšanu un publiskošanu, kas varētu būt no 2022. gada marta izstrādes. Rockstar mātesuzņēmums Take Two jau pieprasījis, lai no foruma GTAForums tiktu izņemti pieejamie materiāli. Tāpat hakeru oriģinālais Telegram saziņas kanāls ir pazudis. Drīzumā varētu sagaidīt informāciju no Rockstar par gaidāmo “Grand Theft Auto” spēli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diginauts
    21.09.2022 11:11

    Zin, sākotnēji skatot video bija skepse ka tas jau tikai apmazgāts GTA V, bet jau diezgan alfīgā-beta līmenī var redzēt ka šeit ir līmenis kuru Ubisofti un Cyberpunk2077 nav spējīgi sasniegt ar sesto vai kuru ielāpu. Ne tikai animācijas kvalitātē, bet pasaules reaktivitātē un dizainā. Te pipari saprot ko grib uztaisīt, nevis improvizē ar cerību ka beigās salips kopā un būs ei-okei.
    Baigā pauze kopš V, GTA online ir kaka un R* atbalsts ir sūds, bet šis jau izskatās kā varens produkts.

    Kristaps
    21.09.2022 11:49

    Ņemot vērā to, ka *R ir izdevies nokontrolēt jebkādu informāciju daudz gadu garumā(pat jebkādas sīkākās detaļas) kaut kā apšaubu, ka pēksņi kkāds hakerītis ir ticis sistēmā un dabūjis ‘tikai video’ un neko citu.

    Smird pēc plānotās noplūdes! Kur kādam hakerim anonīmi iemesti ir speciāli atlasīti dev klipi no ‘alpha stadiju’ spēļu versijām un kurš arī palaida pasaulē… Tad protams kompānija ar nožēlu paziņo, ka tie ir klipi no gta projekta un ka žēl ka tā ir jauzzin….

    Jo jebkas kas tiek uzkatīts par ‘nelegālu’ cilvēkos izraisa lielāku ažiotāžu, pat tiem kam iepriekš neinteresēja, tagad ieinteresē šī ziņa.
    Ja lieta tiek oficiāli izlaista, piemēram tīzeru veidā, tad visi kam interesē noskatītos un viss, bet paliktu analizēt tikai fanboyi. Bet tiem kam neinteresē līdz tiem pat informācija neaizietu jo vienkārši neinteresē.

    Bet tagad jau kopš sestdienas(kas ir datums, kad ir pagajusi 9 gadi kopš gta V iznākšanas) jeb jau pus nedēļu, visi cepjās par šo. ;)

    Last edited 1 year ago by Kristaps
    Krotow
    21.09.2022 11:58
    Reply to  Kristaps

    Paskaties uz to no otras puses. Gaidāmo produktu “noplūdes” šobrīd jau pārvērtušās par ļoti ietekmīgu reklāmas rīku :)

    Čiekurs
    21.09.2022 12:43
    Reply to  Kristaps

    Parastos gadījumos es teiktu, ka jā, šīs noplūdes ir apzinātas, taču GTA VI gadījumā ažiotāža būs nenormāla pat, ja viņi izdotu vienkāršu kacekli (tīzeri). Priekš kam viņiem tādas klapatas un afēras?

    Krotow
    21.09.2022 12:58
    Reply to  Čiekurs

    Noslēpumainība un baumas prastajai publikai ļoti patīk.

    REALAIS
    21.09.2022 13:06
    Reply to  Čiekurs

    Apskaties Twitterī RockstarGames tvītu Februārī, kur viņi paziņoja, ka strādā pie nākošā GTA spēles. Un salīdzini statistiku starp to tvītu un šo, pirmdienas tvītu, kur viņi atzīst, ka ir noplūduši nākošās spēles video.

    Es tev varu atvieglot to, februārī viņi ieguva 101k re-tvītu un 593k “Patīk”.
    Par šiem noplūdušajiem video, tvīts ieguva 138k re-tvītu un vairāk nekā 1 miljonu “Patīk”, kas ir viņu pats populārākais tvīts.

    Pilns internets ar skaļiem virsrakstiem no PR puses viņiem ir nācis tikai par labu.

    Last edited 1 year ago by REALAIS
    Čiekurs
    21.09.2022 15:04
    Reply to  REALAIS

    Gribi teikt, ka twitteris tā nebūtu trakojis, ja viņi būtu izlaiduši oficiālus video? (x) Doubt
    Es nenoliedzu, ka tas var būt speciāli nopludināts, taču tavi argumenti par tvītu popularitāti nepārliecina.
    Ir pilnīgi vienalga, bet, ja R* kko paziņo par GTA VI, tad tracis būs ģeometrisku progresiju. To spēli nopirks tik daudz, ka pietrūks digitālo kopiju. Un nevajadzēs standarta PR gājienu, pietiks ar vārdu un R* standarta kvalitāti.

    REALAIS
    21.09.2022 16:49
    Reply to  Čiekurs

    Šīs visas ir spekulācijas, bet nevar neredzēt to, ka pat šāda veida i formācija ir ļoti liela reklāma priekš R*. Pat, ja viņi nav tajā iesaistīti, beigu beigās viņi ir lieli ieguvēji. Un te vēl viņiem būs tāls ceļš ejams, lai spētu atkārtot GTA5 un GTA Online sasniegto. Ne pa velti uz šo brīdi viņiem ir paredzēts 2023-2024 gadā tērēt līdz pat 100 miljonus marketingam. Paskatās uz Red Dead Online, spēle ir fenomenāla, pārdoti 45m+ kopijas, bet tik un tā, Red Dead Online ir pamests novārtā no R* puses dēļ sliktiem lēmumiem.

    Arcca
    21.09.2022 12:59
    Reply to  Kristaps

    Tik pat labi tas ieraksts varētu būt arī tikai daļēja patiesība. Uztaisa video ierakstu testēšanas nolūkos, uztaisa upload ne tur kur vajag, vai misclicko nosūtīšanu nepareizajam cilvēkam.
    Vai arī vēl reālistiskāk ir tas minētais “network intrusion”, kas var būt tas pats vecais labais middleman attack. Ja kāds no savas WFH situācijas sūta savu video ierakstu kaut vai pa drošiem kanāliem, video būtībā dabū arī uzbrucējs.
    Un būtībā nav pat jābūt kā targeted attack, vienkārši ievāc visu kas pagadās, un meklē kādu zelta bedri var uzrakt, tas arī viss.

    Pēča
    21.09.2022 12:48

    SUPER! Tad jau būs ‘gandrīz real life’ spēle, kur liels procents vīriešu, kuri nespēj atrast īstu sievieti dzīvē, varēs spēlē sievieti izģērbt līdz apakšveļai(un ar modiem, tikt vaļā arī no apakšveļas) vai kameras rakursu slidināt zem kleitas un varēs… tā teikt kaifot. ;)

    digitalk
    21.09.2022 17:25

    > Tāpat hakeru oriģinālais Telegram

    interesanti, kāpēc hakeru daudzskaitlī, ja šobrīd tikai zināms, ka tas ir viens cilvēks?

    nu, un ja kāds vēlas paklausīties profesionāla developera viedokli ar nedaudz ticamākiem minējumiem, tad Modern Vintage Gamer izlaidis nelielu video par tēmu.

    Name*
    21.09.2022 18:45

    Autor, R* jau šogad oficāli paziņoja, ka sāka GTA VI izstrādi. Tādēļ nav vajadzības to oficāli atkal apstiprināt, ka tāda spēle būs.

    Reklāma