Web Analytics
More
    Reklāma

    Honda: Elektroauto ar litija jonu baterijām vienmēr būs dārgāks nekā parasts auto

    Jaunākie raksti

    Elektroauto pārdošanas apjomi Eiropā turpina augt un uzstādīt jaunus rekordus, taču gaidītais cenu samazinājums līdz šim tā arī nav piedzīvots un elektroauto saglabājas jūtami dārgāki nekā līdzvērtīgas parastas mašīnas. Honda ASV biznesa un pārdošanas viceprezidents Deivs Gardners norādījis, ka litija jonu baterijas nav ilgtermiņa risinājums un mašīnas ar šāda tipa baterijām vienmēr būs dārgākas nekā parasti auto.

    “Mēs Honda kā autoražotājs īsti neredzam litija jonu bateriju tehnoloģiju kā ilgtermiņa risinājumu. Cietvielu baterijas ir tehnoloģija, kas, mūsuprāt, mainīs spēles noteikumus,” izteicies Gardners.

    Viņš norāda, ka ar šīm jaunās paaudzes baterijām elektroauto cenas beidzot varētu nokrist līdz tādam pašam līmenim kā parastajām mašīnām. Vienlaikus Honda pārstāvis arī atzīst, ka cietvielu baterijas joprojām ir gana tāla nākotne un tās vismaz vistuvākajā laikā mašīnās vēl neredzēsim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    20.09.2022 13:52

    gaidītais cenu samazinājums bija labticīgas domāšanas paraugs, līdzīgi kā “bitkoins augs mūžīgi” un tmldz. emocionāli pieņēmumi. Eksperti jau laicīgi runāja, ka nebūs tik saulaini, kā savulaik stāstīja ražotāji un tirgotāji.

    Krotow
    20.09.2022 20:23
    Reply to  Biteme

    Kur tu redzēji cenu samazinājumu elektriskajiem auto? Līdz šim cenas tikai auga.

    bobis
    22.09.2022 10:40

    Letaka var but spelu masinite ar talvadibas pulti, ari darbojas uz batarejam.

    Reklāma