Web Analytics
More
    Reklāma

    Opel grasās atgriezties pie sportisku mašīnu ražošanas

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Opel tuvāko gadu laikā saviem modeļiem grasās veidot sportiskas versijas, atgriežot “GSe” apzīmējumu. Jaunajos laikos tas apzīmēs vārdus “Grand Sport electric”.

    Opel to apraksta kā apakšzīmolu savām sportiskākajām mašīnām. Tas tiks izmantots tiem auto, kas būs dinamiski un interesanti braukšanā, izmantojot īpaši regulētas šasijas, kā arī plaši testēti uz vācu autobāņiem. Tā kā Opel jau paziņojis par pilnīgu pāreju uz elektroauto, tad, protams, lielākā daļa jauno “GSe” būs elektriski, bet varam sagaidīt arī kādu plug-in hibrīdu. Opel no iekšdedzes dzinēju lietošanas Eiropā plāno atteikties 2028. gadā.

    Pagaidām nav zināms, kura mašīna kā pirmā saņems šo jauno sporta apzīmējumu. Zināms, ka Opel strādā pie elektriska Manta modeļa. Tiek uzskatīts, ka autoražotājs attīsta arī jaudīgāku, sportiskāku Astra versiju. Zinām, ka elektriskā Astra ieradīsies nākamgad, bet iespējams tā arī būs sportiskākā visā Astra piedāvājumā? Domājams, Opel diezgan drīz sniegs atbildes, iepazīstinot ar kaut ko interesantu.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Letiņš
    19.09.2022 18:19

    Opel sporta variants ir kad šoferis uzvelk Nike čības !

    Reklāma