Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech jaunās Brio 500 sērijas tīmekļa kameras un Zone Vibe 100 austiņas ir speciāli izstrādātas hibrīda darba laikmetam

    Jaunākie raksti

    Jaunā tīmekļa kameru klase un modernizētās austiņas nodrošina kvalitāti, stilu, pieejamību un ilgtspējību mūsdienu darbiniekiem ultramodernai sadarbības pieredzei.

    Šodien uzņēmums Logitech atklāja divas jaunas produktu sērijas — Brio 500 tīmekļa kameras un Zone Vibe 100 austiņas, kas izstrādātas, domājot par mainīgām hibrīda darbinieku vajadzībām.

    Reklāma

    Nesenais pētījums liecina, ka vairāk nekā 89% attālināti strādājošo pieaugušo, cīnās ar nepatīkamiem kameras leņķiem, nepietiekamiem apgaismojuma apstākļiem un redzes lauka ierobežojumiem, izmantojot iebūvēto klēpjdatora kameru. Brio 500 tīmekļa kameras un Zone Vibe austiņas risina problēmas, ar kurām saskaras attālināti strādājošie lietotāji, vienlaikus modernizējot darba un spēļu pieredzi. Abas ierīces atvieglo IT pārvaldībai aprīkot savu organizāciju attālināto un hibrīdo darbaspēku videi draudzīgā ilgtspējīgā veidā.
    “Daudzi attālināti un hibrīda strādājošie darbinieki joprojām ir nepietiekami aprīkoti un cīnās ar pirmspandēmijas laikmeta risinājumiem” sacīja Skots Vārtons [Scott Wharton], Logitech Video Collaboration ģenerāldirektors. “Mūsu novatoriskais jaunais Brio tīmekļa kameru un Zone Vibe austiņu žanrs atsaucas uz mūsdienu darbinieku aicinājumiem, kuriem nepieciešama biznesa līmeņa kvalitāte, stils un pieņemama cena darbam un spēlēm. Transformācijas iezīmes, piemēram, Brio Show Mode, paver jaunas koplietošanas iespējas skolotājiem, dizaineriem un arhitektiem, lai viegli attēlotu fiziskus objektus, piezīmes un skices attālināti, izmantojot video.”

    Brio 500 tīmekļa kameras

    Brio 500 sērija ir jauna tīmekļa kameru klase, kas risina visizplatītākās videokonferenču problēmas, kas radīta tiem, kas vēlas uzņēmuma līmeņa audio un video kvalitāti, personalizāciju un aizraujošāku pieredzi videozvanos. Brio 500 sērija ievieš funkciju Show Mode, kas atvieglo skiču vai citu fizisku objektu koplietošanu uz galda. Ar novatorisku montāžas sistēmu un iebūvētu sensoru, kas ļauj lietotājiem noliekt kameru uz leju, lai fokusētos uz objektiem, Brio automātiski apgriež attēlu, lai videozvanos atveidot pareizo orientāciju.

    Stilīgs dizains un modernas krāsas — grafīts, pelēkbalta un rozā — sniedz cilvēkiem brīvību pielāgot savu darbstaciju atbilstoši savai personībai un gaumei. RightSight tehnoloģija (iespējota, izmantojot Logi Tune) automātiski ierāmē lietotāju, pat ja tas atrodas kustībā, savukārt iebūvētās inovācijas, piemēram, RightLight 4, automātiski koriģē nestandarta apgaismojumu.

    Zone Vibe austiņas

    Logitech jaunā Zone Vibe sērija ir pirmās bezvadu austiņas tirgū, kas apvieno biznesa līmeņa veiktspēju ar komfortu, stilu un pieejamību. Pieejamas arī grafīta, pelēkbaltā un rozā krāsās, tās ir izstrādāti tā, lai būtu ērti visu dienu sadarboties ar kolēģiem un sazināties ar ģimeni. Šīs vieglās pār ausīm pārliekamās austiņas sver tikai 185 gramus, un tām ir mīksts trikotāžas audums un atmiņas putas.

    Logitech jaunās tīmekļa kameras un austiņas palīdz darbiniekiem uzplaukt mūsdienu hibrīda laikmetā — tās ir pietiekami profesionālas darbam birojā, lieliski piemērotas darbam no mājām, vienlaikus atvieglojot IT komandām iespēju palīdzēt lietotājiem sasniegt visaugstākos sniegumus un rīkoties pareizi mūsu planētas labā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    14.09.2022 16:26

    Nesenais pētījums liecina, […] izmantojot iebūvēto klēpjdatora kameru.*

    logiteks arī saslimis ar ānusa zvaigznes problēmu, kad pieliek atsauces simbolu, bet pašu atsauci kautrīgi izlaiž? viegli, protams, atsaukties uz neeksistējošiem un izfantazētiem pētījumiem. (_*_)

    digitalk
    14.09.2022 16:47
    Reply to  digitalk

    un rīkoties pareizi mūsu planētas labā.

    un šī vispār ir bezjēgas veikalinga liekvārdība :D

    Kursors.lv
    14.09.2022 16:47
    Reply to  digitalk

    Oi, šoreiz tā ir mana vaina. Es vienmēr ravēju laukā tās zvaigznītes un tagad nejauši palaidu garām. Atvaino! :)

    digitalk
    14.09.2022 16:49

    pati atsauce uz pētījumu vismaz bija? pārāk bieži tādas ir visādos ārzemju reklāmrakstos bez reāla seguma.

    Kursors.lv
    14.09.2022 16:51
    Reply to  digitalk

    Ļoti iespējams. Parasti atsauces ir. Pavisam cits jautājums ir tas uz ko viņi tur atsaucas. Tur daļā gadījumu ir pilnīgs bulšits.

    Reklāma