Web Analytics
More
    Reklāma

    20. oktobrī Latvijā notiks pirmā drošības tehnoloģiju konference

    Jaunākie raksti

    Šī gada 20. oktobrī Latvijā notiks unikāla konference, kas vienkopus pulcēs Ziemeļeiropas drošības tehnoloģiju un viedokļu līderus. Konference pirmo reizi norisināsies laikā, kad reģiona drošības riski ir sasnieguši vēl nebijušu līmeni. Organizatori norāda, ka konferences laikā uzsvars tiks likts uz reģiona drošības risku mazināšanu ar tehnoloģiju palīdzību, kur dažādus riska scenārijus varēs praktiski apskatīt tehnoloģiju darbnīcās.

    Vadošais drošības tehnoloģiju ražotājs un izplatītājs “ALTAS IT” pirmo reizi Latvijā organizē Ziemeļeiropas drošības tehnoloģiju konferenci “Nordic SecTech Summit 2022”, kurā uzstāsies arī NATO StratCom COE, Drošības profesionāļu asociācijas, Drošības un stratēģisko pētījumu centra un citu drošības domnīcu pārstāvji.

    Reklāma

    “Laikā, kad dažādi stresori saasina ne vien pasaules konfliktus, bet arī rada sociālo spriedzi un ekonomisko krīzi, kā rezultātā pieaug noziedzība un sabiedrības neapmierinātība, arvien pieprasītākas kļūst drošības tehnoloģijas. “Nordic SecTech Summit 2022” pirmajā gadā pulcēs konferences plašo runātāju un ražotāju klāstu ap drošības tehnoloģiju tendencēm jauno risku mazināšanai” norāda ALTAS IT Latvija vadītājs Māris Baltbergs.

    Konferencē uzstāsies tādi runātāji kā NATO StratCom COE vecākais eksperts Gundars Bergmanis-Korāts, Drošības un stratēģisko pētījumu centra vadošais eksperts Toms Rostoks, Lielbritānijas Drošības konsultantu asociācijas asociētais biedrs Roberts Turners, Microsoft vecākais drošības programmatūras inženieris Dmitrijs Trizna un daudzi citi. Papildus tam uzstāsies arī vairāku Ziemeļeiropas lielo uzņēmumu drošības nodaļu vadītāji un profesionāļi, kā arī  citi nozares uzņēmumu pārstāvji.

    Līdztekus konferencei norisināsies arī profesionālā inovāciju izstāde, kurā apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem Ziemeļeiropas drošības tirgū no tādiem uzņēmumiem kā, piemēram, ALTAS IT, Hanhwa Techwin, Genetec, Vanderbilt, STiD,  Navtech Radar un citi.

    Konference norisināsies 20. oktobrī no plkst. 9.00 līdz 19.00 RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O6. Dalība pasākumā ir maksas ar iepriekšēju reģistrāciju ALTAS IT mājaslapā https://www.altas.lv/sectech-summit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma