Web Analytics
More
    Reklāma

    “YouTube” nākamgad satura veidotājiem ļaus piedāvāt izglītojošus maksas kursus

    Jaunākie raksti

    “Youtube”, kurā šobrīd atrodami vairāk nekā 800 miljoni dažādu video, ir arī viens no galvenajiem resursiem, ko lietotāji izmanto, lai iegūtu jaunas zināšanas, prasmes utt. Ņemot vērā lietotāju paradumus šajā vietnē, “Youtube” sākot ar nākamo gadu plāno paplašināties izglītojošā virzienā. Konkrētāk, satura veidotāji turpat platformā varēs piedāvāt strukturētus gan maksas, gan bezmaksas kursus. Šādā veidā skatītāji nebūtu jāvirza uz kādām citām vietnēm vai lietotnēm, kur konkrētais kurss pieejams.

    “YouTube” norāda, ka šie kursi ir paredzēti kā “padziļināta, strukturēta mācību pieredze”. Satura radītāji varēs gan iekasēt maksu par kursiem, gan piedāvāt tos bez maksas. Videoklipos, kuri ir daļa no maksas kursa, nebūs iekļautas reklāmas, un tos arī varēs atskaņot fonā. Uzņēmums informē, ka jaunās iespējas būs pieejamas no nākamā gada – sākotnēji beta versijā ASV un Dienvidkorejā, vēlāk arī citviet.

    Reklāma

    Lai vēl vairāk atbalstītu izglītojoša satura izplatību platformā un ļautu cilvēkiem pārbaudīt savas zināšanas par videoklipā dzirdēto, “Youtube” arī plāno pievienot viktorīnas iespēju. Satura veidotāji pēc izvēles varēs pievienot viktorīnu, lai tādā veidā pārbaudītu skatītāju zināšanas. Funkcijas beta versija būs pieejama tuvāko mēnešu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma