Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” atdzīvinās leģendāro bērnu seriālu “Teletūbiji”

    Jaunākie raksti

    Ar bērnu seriālu “Teletūbiji”, ko TV ekrānos bija iespēja redzēt no 90. gadu beigām līdz 2000. gadu sākumam, uzauguši daudzi. Lai arī šai pārraidei nav bijis pārāk garš mūžs, daudziem tā bija ļoti iecienīta, un, ja labi parakājas atmiņā, gan jau iespējams atcerēties šos galvenos tēlus – Tinkijs Vinkijs, Dipsijs, La-Lā un Pū. Tomēr šķiet, ka “Teletūbiji” nav pazuduši uz neatgriešanos. “Netflix” paziņojis, ka jau rudenī nāks klajā ar jaunām “Teletūbiju” sērijām, ar kurām cer aizraut jaunāko paaudzi.

    Video straumēšanas gigants “Netflix” ar šiem jaunumiem nāca klajā 7. septembrī. Norādīts, ka jauno sēriju tapšanā piedalīsies arī oriģinālā seriāla “Teletūbiji” līdzautors Endrjū Devenports (Andrew Davenport).

    Reklāma

    Saskaņā ar “Netflix” teikto, seriālā ieraudzīsim tos pašus varoņus: Tinkiju Vinkiju, Dipsiju, La-Lā un Pū, kuri rotaļāsies un kopā izdzīvos visdažādākos piedzīvojumus. Pagaidām iecerēts, ka seriālam būs 26 epizodes, katra 12 minūtes gara. Paredzēts, ka pirmā serija pie skatītājiem nonāks 14. novembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    09.09.2022 10:13

    Mūzikas straumēšanas gigants “Netflix”?

    digitalk
    09.09.2022 11:49

    tā laikam ir Netflix pozitīvākā iezīme salīdzinot ar citiem Disnejiem, HBO, Prime, u.c. — izmitināt pie sevis un paturpināt nokancelētus vai izbeigtus seriālus/šovus.

    Reklāma