Web Analytics
More
    Reklāma

    Svinot 20. gadadienu, gaidāma jauna videospēles “Mafia” versija

    Jaunākie raksti

    Atzīmējot oriģinālās videospēles “Mafia” divdesmito gadadienu, tās izstrādātāji paziņojuši, ka tiek strādāts pie jaunas spēles versijas, un nešaubos, ka tas iepriecinās visus šīs spēļu franšīzes fanus.

    Nākamo “Mafia” daļu izstrādās 2K Games un Hangar 13, kuri līdz šim strādājuši pie “Mafia III” un “Mafia: Definitive Edition“. Jaunā videospēle gan vēl ir pašā izstrādes sākumā, un tā ir gaidāma pēc vairākiem gadiem, līdz ar to uzņēmumi nepublicē plašāku informāciju. Tiek apstiprināts tikai tas, ka jaunā spēle ir tapšanas procesā.

    Reklāma

    Līdz šim pēdējā “Mafia” spēļu versija ir pārstrādātā “Mafia: Definitive Edition”, kuras ietvaros uzlabota oriģinālā spēles versija, kas tika izlaista 2002. gadā. Tiesa, abiem izstrādātājiem šis laiks nav bijis tik rožains, jo pēc “Mafia III” izlaišanas 2016. gadā, Hangar 13 vairākas reizes ir samazinājusi savu darbinieku skaitu, kā arī 2K Games atcēla citas spēles izstrādi, kurā jau bija investēti 50 milljoni dolāru.

    Šī informācija liek bažīties par to, kāda kvalitāte varētu būt “Mafia” sērijas turpinājumam, taču jācer, ka tā, kā ierasts, būs ļoti baudāma šī žanra spēļu faniem. Svinot divdesmito jubileju, oriģinālā spēles versija būs pieejama bez maksas Steam platformā no 1. līdz 5. septembrim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma