Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech prezentē G502 X datorspēļu peli vada, bezvadu un PLUS versijās

    Jaunākie raksti

    Logitech G zīmols tikko paziņoja par G502 X, G502 X LIGHTSPEED un G502 X PLUS, pasaulē populārākās spēļu peles jaunākās versijas iznākšanu, lai nodrošinātu labāko iespējamo spēļu pieredzi. G502 X nodrošina nepārspējamu spēļu spēlēšanu, rūpīgi pārveidojot G502 formu un atjauninot to ar vismodernākajām spēļu tehnoloģijām, tostarp ieviešot LIGHTFORCE hibrīda optiski-mehāniskos slēdžus.

    Visi G502 X modeļi ir aprīkoti ar pilnīgi jauniem LIGHTFORCE hibrīda optiski-mehāniskiem slēdžiem, kas nodrošina ātrumu un uzticamu darbību, kā arī precīzu iedarbināšanu ar skaidru reakciju. LIGHTFORCE ir revolucionāra mikroslēdžu tehnoloģija, kas apvieno optisko slēdžu priekšrocības ar svarīgu mehānisko slēdžu iedarbināšanas sajūtu, kas spēlētājiem patīk.

    Reklāma

    G502 X izmanto pārveidotu un noņemamu DPI pārslēgšanas pogu, pielāgojoties visdažādākajiem roku izmēriem un satvēriena stiliem, pārveidotu, bet stabilāku un vieglāku ritināšanas rullīti, vienlaikus saglabājot G502 ikonisko, dubult-hiperātro un bezgalīgo ritināšanu un precīzu sprūdrata režīmu, USB-C uzlādi bezvadu versijām, kā arī plānsienu uzbūvi svara samazināšanai un maksimālai stingrībai.

    G502 X peles ir aprīkotas arī ar augstas precizitātes spēļu sensoru HERO 25K, kas piedāvā 1-1 attiecību precizitāti bez jebkādas filtrēšanas vai paātrināšanas programmatūrā. G502 X līnija ir saderīga ar Logitech G POWERPLAY bezvadu lādēšanas paliktņiem, lai nodrošinātu neierobežotu akumulatora darbības laiku bez vadiem.

    Visas trīs peles ir pieejamas melnā un baltā krāsā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma