Web Analytics
More
    Reklāma

    Elvie un Perifit iegurņa pamatnes muskuļu trenažieru salīdzinājums

    Jaunākie raksti

    Līdz ar jaunā mācību gada sākumu ar noderīgu rakstu ir klāt arī mūsu īpašā baudpalīgu korespondente – Svetlana Žigajeva. Šoreiz raksts – divu populāru iegurņa pamatnes muskuļu trenažieru salīdzinājums.

    Svetlana Žigajeva

    Es visu laiku propagandēju fitnesu un veselīgu dzīvesveidu, taču tie nav tikai pietupieni, divi izklupieni un absolūts tabu fāstfūdam un džankfūdam. Sievietei ļoti svarīga ir arī intīmā veselība. Līdz ar to uz skatuves uzaicinu intīmo fitnesu!

    Reklāma

    Par to gandrīz visi ir dzirdējuši, bet ne visi zina, kas tas ir. Un parasti šīs zināšanas aprobežojas ar: “Vai tam ir kaut kāda saistība Kēgeļa vingrinājumiem? Pareizi saprotu?”

    Nu, un vai jūs zinājāt par šāda veida fitnesu? Vai varbūt ar to nodarbojaties? Ja jūs par to neko neesat dzirdējuši, tad tūlīt pastāstīšu. Ko? Kam? Kāpēc? Un kā?

    Indikācijas treniņiem:

    • dzemdes noslīdējums,
    • maksts sausums,
    • pēcdzemdību atlabšana,
    • samazināts maksts muskuļu tonuss (var būt dzemdību sekas),
    • samazināta dzimumtieksme, orgasma trūkums,
    • slodzes izraisīta urīna nesaturēšana (klepojot un šķaudot),
    • sāpīgs PMS un menstruācijas, neregulārs cikls,
    • pašsajūtas pasliktināšanās menopauzes laikā.

    Treniņiem ir arī ierobežojumi, tāpēc pirms to uzsākšanas labāk konsultēties ar savu ginekologu.

    Manuprāt, gandrīz katra no mums atradīs kaut ko no šī saraksta. Var arī iegūglēt Kēgeļa vingrinājumus internetā, kārtīgi izpētīt un sākt patstāvīgi tos praktizēt. Bet prakse rāda, ka ne viss ir tik vienkārši! Lai mēs pašas sāktu ko tādu darīt, visbiežāk mums trūkst laika, motivācijas un pašdisciplīnas. Diemžēl…

    Bet, par laimi, par mums ir parūpējušies, izgudrojot foršus trenažierus, kas neļaus meklēt atrunas, un treniņu pārvērtīs aizraujošā spēlē. Tā teikt, PlayStation pieaugušām meitenēm. Spēles, ko nu ļoti gribas spēlēt!

    Savam apskatam izvēlējos divus absolūtos šīs produktu kategorijas favorītus – Elvie un Perifit un veicu abu ierīču salīdzinājumu. Jāsaka, ka tas bija aizraujoši un pavisam neparasti. Es jau sen nebiju spēlējusi spēlītes telefonā. Viena no pēdējām bija Candy Crush pirms kādiem 10 gadiem. Nu, tagad man noteikti ir jauns spēļu favorīts!

    Iepakojums un komplektācija

    Elvie – viennozīmīga mīlestība. Atveras kā lādīte. Iekšā ir kapsula, kurā slēpjas pats trenažieris, – ļoti pārdomāts risinājums. Kapsulu pēc tam var ielikt plauktā vai pat somiņā. Trenažieris vienmēr būs aizsargāts no putekļiem, netīrumiem un ziņkārīgām acīm.

    Perifit – ar to viss ir daudz vienkāršāk, lai gan iepakojums arī ir interesants. Stingrs un taustei patīkams kartons. Bet, ja jāsalīdzina, vizuāli un praktiski Elvie ir uzvarētājs. Perifit nav ne kapsulas, ne vispār jebkāda iepakojuma tā glabāšanai.

    Ja runājam par komplektāciju, tad Elvie gadījumā mēs saņemam trenažieri, nomaināmu uzgali, uzglabāšanas futrāli, kas vienlaikus ir arī akumulatora lādēšanas iekārta, USB vadu un detalizēta lietošanas instrukciju. Perifit komplektā – trenažieris un lietošanas instrukcija.

    Vizuālais izskats

    Elvie es saucu par vagīnas saspraudi. Vēl tas atgādina oliņu uz diedziņa. Ja gadījumā kāds to netīšām atradīs, tad noteikti neuzminēs kam šis mazulis domāts. Mentola zaļā krāsa – tik skaisti un tik sievišķīgi. Tā gan ir vienīgā šim produktam pieejamā krāsa.

    Perifit – nu, te viss ir skaidrs bez vārdiem. Tas uzreiz atgādina pieaugušo rotaļlietu, kas domāta, lai pašapmierinātos. Skrienot notikumiem pa priekšu, gribu teikt, ka, ja pa rokai nav īstās rotaļlietas, tad šī labi kalpos arī tādam nolūkam. Ja saprotat, par ko es runāju. Un rozā krāsa – tā atgādina flamingo. Šo ierīci var nopirkt arī mentola zaļā krāsā.

    Sajūtas rokās

    Elvie – ļoti maigs, samtains pēc taustes, pārklāts ar medicīnisko silikonu, viegls – 25g, nav nekādu punktiņu, pogu, absolūti bez skaņas. Ūdensizturīgs.

    Perifit – tieši tikpat maigs, kluss un patīkams rokā – ar anatomiski saderīgu formu. Ūdensizturīgs – var izmantot vannā. Šķiet mazliet smagāks nekā Elvie. Tam ir gumijots diedziņš ērtākai tā izņemšanai un tikai viena podziņa lietošanai. Turot rokā Perifit, prātā nāk dažādas fantāzijas, kas galīgi nav saistītas ar gaidāmo treniņu. Viens kārtīgs fantāziju ierosinātājs!

    Sajūtas iekšā

    Elvie – pavisam nejūtams. Ļoti viegli ievadāms un izņemams. Tam ir papildu uzgalis, ja tā oriģinālais izmērs neatbilst jums nepieciešamajam. Treniņa laikā neizkrīt un neizslīd ārā.

    Perifit – ievadot un izņemot, vairāk jūtams sava izmēra dēļ. Bet nevarētu teikt, ka tas būtu nepatīkami. Treniņa laikā pāris reizes mēģināja izslīdēt.

    Telefona lietotne

    Abas lietotnes ir bez maksas. Galvenās lapas vizuāli atšķiras. Ja Elvie lapa ir maksimāli maiga, sievišķīga, tad Perifit – spilgta un informatīva jau no paša sākuma.

    Elvie – nebija nekādu problēmu ar pieslēgšanos. Viss bija ātri un saprotami. Treniņa vizuālais noformējums – maigs un, jāatzīst, ļoti vienkāršs.

    Perifit – arī ļoti ātri pieslēdzās. Bet vizuāli programma ir citādāka – spilgtāka, ļoti piesaista uzmanību. Varbūt dziļi dvēselē esmu bērns, bet tieši Perifit spilgtais noformējums man patika labāk.

    Uzlāde

    Elvie ir bezvadu lādētājs. Uzlādējas, ievietojot trenažieri kapsulā un pieslēdzot kapsulu pie lādētāja. Uzlādējas aptuveni stundas laikā. Ar pilnu uzlādi pietiek aptuveni mēnesim.

    Perifit – kad iepakojumā neatradu lādētāja vadu, es biju nopietni apbēdināta. Nu kā tā?! Nemaz ne lētai “mantiņai” noskopojās ielikt iepakojumā vadu? Tad sāku meklēt lādētāja ieeju, lai saprastu, kāda vada meklējumos man būs jārīko meklēšanas pasākumi pa visu dzīvokli, un tā arī neatradu. Izrādās, ka Perifit strādā ar akumulatoru, kura dzīves ilgums ir aprēķināts uz 10 gadiem (ja trenējas 30 minūtes nedēļā). Super! Nekādu lādētāju, nekādu lieku vadiņu ne mājās jāglabā, ne līdzi jānēsā. Tas vienmēr ir gatavs treniņam un nekad nepasūtīs ar atrunām no sērijas “esmu noguris”.

    Atgādinājumi

    Elvie – var uzlikt atgādinājumu jums ērtā laikā.

    Perifit – neļaus nosačkot treniņu. Pats atgādinās un piedāvās patrenēties. Tāda opcija ir ļoti ērta. Sev es izvēlējos vakarus – laiku, kad es noteikti jau būšu gultā, un neviens nenovērsīs manu uzmanību.

    GALVENAIS JAUTĀJUMS, KAS INTERESĒ VĪRIEŠUS

    “Un cik reizes tu “finišēji”, kamēr trenējies ar šo verķi?” Draugi, tas nav vibrators! Tas ir trenažieris. Un cik reizes jūs beidzat, ar hantelēm trenējot bicepsu? Tieši tā! Arī ar šo trenažieri ir tāds pats stāsts. Tas nevibrē, nav jūtams iekšā. Tas ir vienkārši treniņš. Jā, no malas šķiet neparasts un interesants, bet tas ir tikai TRENIŅŠ!

    Kopējie iespaidi

    Ja man prasītu izdarīt izvēli starp abiem, tad es būtu mazliet apjukusi. No vienas puses, tie abi ir līdzīgi, bet tajā pašā laikā – tik atšķirīgi. Katram ir savi trumpji. Bet spilgtums un krāšņums, kas piemīt Perifit lietotnei, mani laikam aizrauj vairāk. Spēlēties (lasīt – trenēties) man vairāk patika ar to. Un fakts, ka tam nav vajadzīgs lādētājs tuvākajiem DESMIT gadiem – nu, tas nevar neiepriecināt.

    Paši treniņi nav apgrūtinoši. Apgulies, ievadi trenažieri, guli un spēlējies. Tas aizņem pavisam maz laika. Programma pati atgādina, ka ir laiks treniņam. Pēc treniņa pat izliks atzīmi, kas motivēs turpināt treniņus.

    Nav nepieciešams īpašs kopšanas veids. Var un vajag mazgāt ar ūdeni un intīmās higiēnas gelu. Lai labāk slīdētu, var izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes. Bet tas pēc izjūtām. Man pagaidām viss jau tā labi iegāja un izņēmās. Nu, bezmaz vai kā ēzelītim Ī-ā.

    Runā, ka pēc intīmā fitnesa nodarbībām uzlabojas “gultas dzīves” kvalitāte. Kaut kas jau tajā visā ir. Kad tu trenējies, parādās pārliecinātība par sevi un vēlme vēl kādu lieku reizīti pārbaudīt, vai tik tur viss nav kļuvis uzkačātāks. Vīrietis arī nepaliks maliņā. Arī viņa sajūtas esot iekšā, pastiprināsies, būs vēl izteiktākas.

    Ja jums ir slinkums trenēties sev, tad dariet to vismaz sava partnera dēļ. Tomēr, manuprāt, tā nav pareiza motivācija. Visu ir jādara gan sev, gan sevis dēļ!

    Padalīšos ar kādu noslēpumu un triku. Ievadiet trenažieri, ieslēdziet lietotni un ejiet ārā pie ciemiņiem ar vārdiem: “Un tagad es jums parādīšu, kā ar tikai ar prātu es māku spēlēt spēlīti telefonā!” Visiem šoks! Un jūs būsiet vakara zvaigzne, turklāt – uztrenēta… Labi, neturpināšu.

    Kuru trenažieri izvēlētos jūs?

    Elvie vai Perifit? Vai varbūt jūs jau lietojat kādu citu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    36 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    31.08.2022 16:19

    Nevar saprast, kas ir drausmigak, to ka puse UI ir anglu valoda un puse vatniku valoda, vai, ka viss butu vatniku valoda.

    Biteme
    31.08.2022 18:44
    Reply to  Oskars

    Ei, nu tiešām valoda pie vainas? Vai vīnogas skābas?

    Oskars
    01.09.2022 10:24
    Reply to  Biteme

    Mani kretine vatniki. Cemodans, stacija, vienvirziens uz saviem vatnikiem.

    digitalk
    01.09.2022 21:05
    Reply to  Oskars

    tad jau tev arī jābrauc, jo vate galvā.

    Valters
    31.08.2022 19:29
    Reply to  Oskars

    Nomierinies opi, ieķer validolu

    bobis
    31.08.2022 23:27

    Uz kadam planetam sitos taisija. Ar gurki un bananu pietiekami, ja kas.

    Name*
    01.09.2022 07:58

    Ko nozīmē “nosačkot”? Izlaist? 🤔

    Skābene
    01.09.2022 09:23
    Reply to  Name*

    Sačkot – tas ir kad pieticīgi ģērbta dāma uz tavas motorjahtas atskrien ar sačoku, kad tev uz uz makšķeres āķa ir uzķērusies līdaka un palīdz izvilkt lomu! Vot tā ir sačkošana pa īstam! :)

    Čiekurs
    01.09.2022 10:28
    Reply to  Skābene

    Apmaini līdaku ar zuti un joks būs pilnībā izdevies

    Muah
    01.09.2022 09:53

    Ekrānšāviņi gan varēja būt angliski. Jo liela daļa publikas, kam šie interesētu, maz ko saprot no krievu valodas.

    Biteme
    01.09.2022 10:38
    Reply to  Muah

    Tie, kas screenshot tulko kā ekrānšāviņš, maz ko saprot arī no angļu valodas.

    Roberts
    01.09.2022 18:22
    Reply to  Muah

    Jā man arī nav skaidrs pat ja tie nav screenshot vai tiešām sexystyle.lv domā ka ir prātīgi kara laikā ar mordoru postot orku user interface bildes ?
    vai nevar ieslēgt mobilajam anglu valodu ?

    Biteme
    01.09.2022 18:48
    Reply to  Roberts

    Vai nav smieklīgi cepties par valodu kā tādu, tā vietā lai ziedotu naudu Ukrainas bēgļu atbalstam vai kam citam? Orki-šmorki, tas ir emocionāls vērtējums, kas neko nemaina un kam es piekristu kara sākumā, kad bija tikai dusmas un izmisums, kad nebija skaidrs vai Rietumi atkārtos 2014.g. kļūdas – bet tagad ir glupi cepties par valodu, kurā t.sk. runā arī daļa Ukrainas kareivju, kuri ikdienā karo pret okupantiem. Tagad vajag katram izdarīt savu mazo mājasdarbu un netērēt spēkus sīkumos. Dāma, kas mājās runā krieviski, raksta latviski kursoram – man liekas ka tas ir ļoti labi. Ekrānbildes droši vien tika gatavotas ne speciāli kursoram, nu tagad viss, latvju zēni sašļuka. Ja viņa jums krūtis rādītu – bļautu, ka krievietes krūtis ni un ni?))

    Integrācija ir pakāpenisks un abpusējs process – ja cilvēks uzreiz saņem tikai negatīvu reakciju, kā lai viņš sper nākamo soli?

    Roberts
    05.09.2022 17:36
    Reply to  Biteme

    Es domāju ka 30 gadu kopš ir neatkarība integrēties un macities valodu bija daudz laika.
    Par to tiem ukraiņu kareivjiem kas runā krieviski nesapratu.

    Biteme
    05.09.2022 18:58
    Reply to  Roberts

    30 gadus latvieši izlikās, ka nekādu krievu Latvijā nav, tāpēc arī integrācija tāda nekāda.
    Par to, ka krietnai daļai Ukrainas iedzīvotāju dzimtā valoda (tā, kurā runā ģimenē) ir krievu, tu neesi dzirdējis? Īpaši centrālajā un austrumu daļās. Un daudzi no šiem krieviski runājošiem ukraiņiem (runājot par piederību) ir nolēmuši, ka viņiem nepatīk austrumu kaimiņa viedoklis par to, kā viņiem jādzīvo – tāpēc viņi karo gan armijas, gan brīvprātīgo spēku sastāvā. Ir pat absurdie gadījumi, kad pie kārtīga maķ-peremaķ viņi komentē notiekošo – viss, sāku runāt ukrainiski, pietiek man krievu pasaules labumu. Nu, vismaz jotubē tādi video ir bijuši, par tādiem gadījumiem ir stāstījuši arī Ukrainā dzīvojoši cilvēki. Šobrīd gan Ukrainā viņi nodarbojas ar aktuālākām lietām par valodu.
    Ak jā, vēl esot krievu vienība (precīzi nosaukumu nepateikšu) – tie ir Krievijas krievi, kas ieradušies karot Ukrainas pusē no Krievijas vai ārzemēm. Kā tu domā, viņi ar ukraiņu vienībām koordinējas ukraiņu valodā, kuru nepārzin vai tomēr krieviski?

    digitalk
    05.09.2022 21:35
    Reply to  Biteme

    par Ukrainu un krievu valodu labāk i nepateiksi (man jau apnicis citiem skaidrot ābeces patiesības). ja varētu, ieliktu +10.

    par Latvijas situāciju gan nepiekrītu, pārāk novienkāršoji to purvu.

    Biteme
    06.09.2022 09:25
    Reply to  digitalk

    Jā, vienkāršoju, jo rakstīt par to būtu garāk, nekā par Ukrainu. Tomēr, ja 30 gadus pēc neatkarības deklarēšanas ir pacienti, kas nodaļā nevar latviski pateikt, kas viņš ir un kāpēc tur nonācis, tad kaut kas tajos 30 gados nav noticis vajadzīgajā veidā. Ja valsts var ietekmēt CSN ievērošanu (un sekmēt citu procesu norisi) – kāpēc tā nevarēja arī ar valsts valodu sadzīves prasmju līmenī. Cilvēki lielākoties ir inerti un vajag tos virzīt, motivēt.

    Edgars K
    01.09.2022 11:27

    -1 par ekrānuzņēmumiem krieviski (bite me, Biteme).

    Roberts
    01.09.2022 18:18

    Kāpēc google bildes ir ar orku tekstiem ?

    dsdsd
    01.09.2022 18:45
    Reply to  Roberts

    jo viesautors ir krievu milf

    Jurs
    01.09.2022 22:51
    Reply to  Roberts

    Kas vainīgs pie kara – valoda vai tomēr mazais liliputs pļutlers?

    Čiekurs
    02.09.2022 10:23
    Reply to  Jurs

    Mazais čebureks un 90% no krievu tautas krievijā. Domā viņiem baigi sāp sirsniņa par to, ko dara okupantu armija jau padsmit gadus?

    digitalk
    02.09.2022 10:44
    Reply to  Čiekurs

    pat krievijas oficiālā propaganda apgalvo, ka karu Ukrainā atbalsta 70%. cik izdevīgi melot par 90%, lai padarītu savu izmocīto viedokli svarīgāku, vai ne?

    Čiekurs
    02.09.2022 13:23
    Reply to  digitalk

    Pag, tu krievijas sakarā gribi strīdēties, kuram no mums pieejama precīzāka statistika?
    Es par to, ka viens cilvēks nevar pieņemt tādus lēmumus, bez masīva atbalsta.
    Man pazīstamie vatņiki ļoti atbalsta notiekošo, krievijā arī neredzu masu protestus. Pieņemu, ka viss ok ar manu debesīs zīmēto statistiku.

    digitalk
    02.09.2022 13:37
    Reply to  Čiekurs

    es nestrīdos. es norādu, ka pat oficiālā Krievijas propaganda neuzdrīkstas apgalvot, ka karu atbalsta vairāk par 70% pilsoņu. pieņemu, ka tev ar tavu debesu loģiku viss ir pakaļā.

    Edgars K
    02.09.2022 17:01
    Reply to  digitalk

    Kāda jēga skaldīt matus? Taču tāpat skaidrs, ka ne jau putins viens to karu sarīkoja.

    Čiekurs
    02.09.2022 17:02
    Reply to  digitalk

    O, būsi to propagandu kārtīgi iesmēlis. Ar abām rokām, Igor, ar abām!

    digitalk
    02.09.2022 17:07
    Reply to  Čiekurs

    neatkarīgās aptaujas uzrāda vēl mazāku procentu un tām ar Krievijas propogandu maz sakara. tev gan vietējā pretkrievu propaganda ir atmiekšķējusi smadzeni, jo faktoloģiska materiāla vietā tu baksti ar pirkstu debesīs.

    Roberts
    05.09.2022 17:46
    Reply to  Jurs

    Jurs es domāju attieksme. Karš sākās 2014. Gada bet krievi neko nedarīja lai apturētu putleru.

    digitalk
    05.09.2022 21:01
    Reply to  Roberts

    darīja gan. tikai vai tu vari nozvērēt, ka esi gatavs par savām aktivitātēm pret diktatūru nosēdēt 3-10 gadus Krievijas cietumā? domāju, ka nē, un ļoti daudzi krievi tāpat. diktatūras parasti izbeidzas tikai ar diktatora nāvi vai, kas vēl sliktāk, ar militāru apvērsumu.

    Roberts
    06.09.2022 12:10
    Reply to  digitalk

    pag pag tu taču stāsti ka ir 30 % kas ir pret ja ?
    tatad Krievijas aptuvenā populācija ir 145 miljoni
    sanāk ka 43 miljoni ir pret karu.
    Tatad kur ir tās miljonu protesta akcijas ?

    digitalk
    06.09.2022 12:12
    Reply to  Roberts

    tad tu esi gatavs atsēdēt sākot no 3 gadiem Krievijas cietumā, protestētāj?

    Biteme
    06.09.2022 12:58
    Reply to  digitalk

    Safronova 22 gadi liek aizmirst par 3 gadiem, tā jau ir pagātne.

    Roberts
    01.09.2022 18:56

    Papētot viņas instagram izrādās ka viņas timeline nekā nav par karu.
    Lielākā daļa aprakstu tikai rus.
    Nopietni kursors publicē influenceri kura izliekas ka UA nav kara ?

    Edgars K
    02.09.2022 12:55
    Reply to  Roberts

    Nav jau pavisam sūdīgi.
    https://www.instagram.com/p/Cc0kW21MmRc/

    Roberts
    06.09.2022 11:55
    Reply to  Edgars K

    Gan jau Kadirovs arī ir lasījis 1984

    Reklāma