Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks līdz gada beigām vēlas piedāvāt plaši pieejamu “Full Self-Drive” sistēmu

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja Tesla vadītājs Īlons Masks līdz gada beigām vēlas piedāvāt plaši pieejamu “Full Self-Drive” sistēmu Tesla automašīnās ASV, kā arī daļā Eiropas. Tas lielā mērā būs atkarīgs no regulatoru lēmumiem. Šādu apgalvojumu viņš izteica enerģētikai veltītā konferencē Norvēģijā.

    “Līdz gada beigām vēlētos, lai “Self-Drive” būtu plaši pieejams vismaz ASV. Varbūt arī Eiropā, taču to noteiks regulatori,” konferences apmeklētājiem teica Masks. Nu jau ilgāku laiku šo sistēmu testē atlasīti lietotāji ASV, taču šo lietotāju skaits pamazām ir palielinājies. Masks regulāri nāk klajā ar ambicioziem termiņiem un apgalvojumiem, taču tie bieži vien ir aplami un netiek realizēti.

    Elektroauto ražotāja vadītājs arī norādījis, ka pasaulei jāturpina naftas un dabasgāzes ieguve, lai civilizācija izdzīvotu.

    “Raugoties realistiski, domāju, ka vismaz īstermiņā mums jāturpina izmantot naftu un dabasgāzi, jo pretējā gadījumā civilizācija vienkārši sabruks. Uzskatu, ka šā brīža situācija pieļauj papildus naftas lauku izpēti. Pāreja uz ilgtspējīgu enerģētiku un ekonomiku ir viens no lielākajiem izaicinājumiem, ar ko jebkad saskārusies sabiedrība. Šāda pāreja prasīs vairākas desmitgades,” izteicās Masks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    30.08.2022 10:16

    Bez tā vēl viņš aicināja cilvēkus vairoties.

    Reklāma