Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpmāk lādētājus neatradīsim arī Xiaomi Redmi telefonu iepakojumos

    Jaunākie raksti

    Nākotne ir tagad! Pat Xiaomi uzsācis nedot līdzi lādētājus saviem viedtālruņiem. Redmi Note 11SE tika izziņots Indijā, kur arī šis viedtālrunis atvadījies no lielās iepakojuma kastes un arī no lādētāja.

    Te gan jāatzīst, ka Redmi Note 11SE īsti nav pirmā reize, kad Xiaomi neiekļauj lādētāju viedtālruņu komplektos – arī Mi 11 sērijai Xiaomi nedeva līdzi lādētājus. Bet Redmi Note 11SE ir pirmais šī apakšzīmola viedtālrunis, kas atvadījies no uzlādes ierīces komplektā.

    Reklāma

    Šo nejauko ieradumu uzsāka Apple pirms dažiem gadiem, Samsung par to publiski smējās kādu laiku, bet pēc tam Samsung paši izlēma, ka var kādu centu vēl nopelnīt, neiekļaujot uzlādes ierīci viedtālruņu flagmaņu komplektos. Nu jau arī Galaxy A sērija palikusi bez lādētājiem.

    Samsung dzēš ierakstu, kurā izsmej Apple jeb gaidāmi Galaxy S21 bez lādētājiem

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    26.08.2022 10:50

    Knauzeri!

    Biteme
    26.08.2022 12:58
    Reply to  Skābene

    Ierīce advancētajiem useriem, kam jau ir lādētājs))

    Skābene
    26.08.2022 14:42
    Reply to  Biteme

    Un kāds tev ir lādētājs? Ar kādu uzlādes jaudu? Gan jau kaut kāds, kas palicis pāri no vecās ierīces un telefons bļaus, ka piedāvā lēno uzlādi un aicina tevi pārbaudīt, vai nav bojāts vads. :D
    Ja mainīsi 3 gadus vecu ierīci, visticamāk dabūsi mainīt arī lādētāju, lai tas kaut cik atbilstu arī telefona lādēšanas specifikācijai.
    Piemēram, ja Google Pixel pieslēdz pie Huawei lādētāja, lādētājs vispār tiek ignorēts un uzlāde nenotiek! ;)

    hmmm :)
    26.08.2022 18:14
    Reply to  Skābene

    Viņiem taču ir sankcijas ! :D :D Varbūt tāpēc ! :D

    Rakso
    27.08.2022 20:18
    Reply to  Skābene

    Sen iegādājos anker 63w 5port sienas lādētāju, lai mazāk sāp jaunā telefona lādētāja neesamība :)

    Slais
    28.08.2022 10:43
    Reply to  Skābene

    Tad jālieto iphons!
    Man 13pro ladē vel vecais kaut kāds 5s ladētājs un pie kājas orginālais, vai neorginālais vads.
    Atceros kādreiz androisti bļāva, ka iphonam vajag orginalo vadu un tagad pasi čikst par lādētājiem.
    Kas attiecās uz xiaomi viedtālruņiem, tad nupat jau vairs nav jēgas tos pirkt, tirgū ienāca ar noliektām galviņām, mēs jau lētuči utt., un tagad pat lādētāju līdzi nedod? :D
    Rēcīgi, kur pazuduši visi xiaomi aizstāvji?

    Skābene
    29.08.2022 08:44
    Reply to  Slais

    Domā, ka 13pro var lādēt ar Apple lādētāju no Apple 3g, kas man mētājas atvilktnē jau vairāk kā 10 gadus? :D Tur bija vēl tas platais spraudnis!
    Nav tajā lādētāju nedošānā nekā zaļa, tas ir tikai bizness, un izmaksu samazināšanas pasākums ražotājam. Patērētājs kā pirka tos lādētājus tā pērk, tikai tagad viņš vēl vairāk kastīšu izmet atkritumos. Ja agrāk bija viena kastīte lādētājam un telefonam, tad tagad ir katram sava kastīte un vēl kāda Amazon kastīte, kurā ieliek to lādētāja kastīti. Te arī viss zaļums beidzas.

    Slais
    29.08.2022 09:07
    Reply to  Skābene

    Nu panem āmuru un pamēgini iesist to 3g spraudni 13pro.
    Es to rakstiju no savas pieredzes, jo viedtalruni 99% gadījumu lādēju tikai pa naktīm. Tā pat agrāk kad lietoju vel samsung note, ātro uzlādi slēdzu ārā (iestatijumos var izslēgt) un pēc pieredzes baterija turēja labāk.
    Plus iphons ir varetu teikt pirmajā vietā baterijas noturības ziņā.
    Tapat netā daudz info par tiem ķīnas telefoniem ar kādu tur mega 80w uzladēm utt,. Kad jau pēc pus gada- gada baterijas nolietojums ir patïgs dēļ tās mega uzlādes un es domāju tas jebkuram ir skaidra kādēļ tā notiek.
    Iphons savukart dara citadak, saprotot, ka lādēju pa naktīm, plkst 12.00 uzliekti ladeties uz plkst ~ 5.00 ir ~85% un uz plkst. 6:30 ir 100% (jo tad mostos), tas ievērojami paildzina baterijas kalpošanas mūžu.
    Protams var būt gadījumi kad nepieciešama mega ātra uzlāde, tādēl es nesaku, ka tas būtu kaut kas slikts, gluži pretēji, bet es personīgi ikdienā nekad nelādētu nevienu ierīci ar tā sauktajām “ātrajām” uzlādēm, ja vien tas kādā brīdī nebūtu vitāli svarīgi.

    Par zaļumu protams – tas viss ir feiks un es neatbalstu ladētāju neiekļaušanu komplektācijā.

    Emka
    09.11.2022 11:56
    Reply to  Slais

    Vispār šī funkcija Android jau sen ir man Sony Xz1 bija saucās adaptīvā lādēšana ka pēdējie 10 procenti lādējas ļoti lēni un parasti viņš to iesledz pa nakti kad guļ lai pamostoties lai tieši pirms pamošanās būtu uzlādēts

    Reklāma