Web Analytics
More
    Reklāma

    Piektdien Samsung rīkos hologrammu šovu

    Jaunākie raksti

    Piektdien, 26. augusta vakarā Rīgā, Andrejostas vasaras koncertnotikumu vietā „Wondersala”, norisināsies hologrammu šovs, kura ietvaros skatītāji varēs izbaudīt tehnoloģiju un mūzikas sinerģiju 3D formātā. Šāds notikums Baltijā norisināsies pirmo reizi un dāvās līdz šim nebijušu vizuālo pieredzi. Pirms hologrammu šova klātesošos ar koncertu priecēs latviešu mūzikas grupa „INSTRUMENTI”. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

    Hologrammu šovs balstās uz inovatīvu un tehnoloģisku risinājumu izmantošanu un tā laikā ar projektoru palīdzību uz īpaši veidota hologrāfiska tīkla (18×8 metri) tiek projicēts vizuāls vēstījums 3D formā. Hologrāfiskais tīkls veidots no speciāla materiāla, kas ir gana caurspīdīgs, kā arī pārklāts ar īstu sudrabu, tādēļ ļoti atstarojošs, sniedzot iespēju auditorijai parādīt revolucionārus vizuālos efektus. Šovam papildu unikalitāti piešķirs fakts, ka tas norisināsies uz ūdens – krāšņās un telpiskās projekcijas tiks veidotas virs Daugavas. Vizuālo priekšnesumu papildinās šovam īpaši radīts muzikāls pavadījums. Pie šova izveides kopā strādājuši vairāk nekā 26 profesionāļi no Anglijas, Vācijas, Kanādas un Latvijas.

    Reklāma

    „3D hologrammu šovs ir īpaša dāvana Latvijas iedzīvotājiem, ar kuriem kopā ar vēlamies atzīmēt mūsu jauno salokāmo viedtālruņu “Galaxy Fold4” un “Galaxy Flip4” ienākšanu Latvijas tirgū. Tāpēc aicinām ikvienu ne tikai atklāt  jaunākās inovācijas un nebijušas iespējas, ko sniedz Galaxy ekosistēma, bet kopīgi izbaudīt unikālu performanci un tehnoloģiju svētkus, kas noteikti paliks atmiņā,” stāsta Līga Bite, „Samsung” korporatīvās komunikācijas vadītāja Baltijā.

    Hologrammu šovu realizē godalgotais tehnoloģiju uzņēmums „Kaleida”, kas pasaulē zināms kā viens no vadošajiem hologrāfisko projekciju un sintētiskās realitātes video satura veidotājiem. „Kaleida” pieder rekords ar pasaulē skatītāko hologrammu šovu, kuru noskatījušies 100 miljoni cilvēku. Aizvadītajā gadā uzņēmums pasaules ievērību guva, realizējot hologrammas projektu sadarbībā ar slaveno reperi Ye jeb Kanje Vestu, kurš ar hologrammas palīdzību izveidoja īpašu sveicienu Kimai Kardašjanai, 3D projekcijā atveidojot viņas tēvu. Līdz šim „Kaleida” ir sadarbojies ar tādiem pasaules gigantiem kā „Netflix”, „Paramount Pictures”, „World Wildlife Fund” un citiem, kuri uztic apvienot reālās pasaules vidi ar digitāli radītu saturu, lai sniegtu neaizmirstamu vizuālo pieredzi.

    „Pirmo reizi iestudējam šāda vēriena šovu Latvijā un, protams, arī Baltijā, kas padara to par ļoti īpašu notikumu. Vienmēr ir aizraujoši piedāvāt mūsu tehnoloģiju jaunām auditorijām, un ar Samsung palīdzību un atbalstu mēs varam to paveikt ļoti lielā un iespaidīgā mērogā. Ceram, ka mūsu draugiem Rīgā patiks,” stāsta „Kaleida” vadītājs Daniels Reinolds.

    Dalība pasākumā ir bez maksas, taču apmeklētāju skaits teritorijā ir ierobežots, tāpēc aicinām viesus ierasties laicīgi. Šova norise – Andrejostas vasaras koncertnotikumu vieta „Wondersala”, Andrejostas ielā 17, Rīgā. Ierašanās no plkst. 19:30, koncerta sākums plkst. 21:30, šova sākums ap plkst. 22:30.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma