Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC elegantā V5 sērija tagad papildināta ar USB-C monitoriem ar tīmekļa kameru

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paziņo par trim jauniem daudzfunkcionāliem V5 sērijas monitoriem, kas pieejami mājās strādājošiem lietotājiem un studentiem tieši īstajā laikā pirms semestra sākuma. Šiem trim monitoriem ir trīs dažādi izmēri (24″/60,4 cm 24V5CW, 27″/68,6 cm Q27V5CW un 34″/86,4 cm īpaši platajam CU34V5CW) un 2 MP iebūvētas tīmekļa kameras ar Windows Hello atbalstu, kas atvieglo pieslēgšanos un palielina drošību, vienlaikus atbilstot mūsdienu prasībām par video zvaniem un sanāksmēm. Trīs pusēs bez malām izstrādātajiem V5 modeļiem ir daudzfunkcionāla USB-C savienojamība ar 65 W uzlādi un iespēja darbināt klēpjdatoru vai planšetdatoru ar vienu vadu, vienlaikus pārnesot displeja signālu.

    Mūsdienīgs dizains

    Pretstatā lieliem un neiedvesmojošiem monitoriem V5 sērija piedāvā vieglus un mūsdienīgus risinājumus elegantai darba videi mājās. Trīs pusēs tie ir bez malām, bet apakšā redzama šaura maliņa, plāna pamatne (12,1 mm) un ergonomisks statīvs ar pielāgojamu augstumu: V5 sērijas modeļi neizjauks nevienas dzīvojamās zonas eleganto dizainu.

    Reklāma

    Daudzveidība daudzos līmeņos

    Jaunie V5CW modeļi izceļas starp pārējiem V5 modeļiem ar 2 MP tīmekļa kameru un Windows Hello atbalstu. Protams, tīmekļa kamera mūsdienās ir nepieciešama gan darbā, gan studijās: video sanāksmes un nodarbības zināmā mērā turpmāk vienmēr būs aktuālas. V5CW to lieliski nodrošina, piedāvājot vairāk, nekā kāds varētu sagaidīt no vienkāršas tīmekļa kameras. Pateicoties Windows Hello sejas atpazīšanas tehnoloģijai, Windows lietotāji var pieslēgties sesijām, vienkārši paskatoties uz tīmekļa kameru bez nepieciešamības ievadīt paroli, tādējādi palielinot sistēmas drošību un atvieglojot lietošanu.

    Šodien būtiskas ir ne tikai tīmekļa kameras, bet arī iespēja strādāt un vadīt nodarbības elastīgi. Arvien populārāka kļūst iespēja lietot klēpjdatoru birojā vai universitātē noteiktu nedēļas daļu, strādājot pārējās dienas no mājām. Iebūvētais 4 portu USB 3.2 doks un USB-C savienojamība V5 sērijas modeļiem ļauj nevainojami nodrošināt ērtu pāreju uz darbu mājās vidē, pievienojot klēpjdatoru ar vienu USB-C vadu. Klēpjdatoru var vienlaicīgi lietot un uzlādēt (līdz 65 W), ekrānu var paplašināt vai spoguļot monitorā, kā arī no klēpjdatora var piekļūt monitora USB dokam pievienotajām ierīcēm. Tīru un kārtīgu darba virsmu tagad var viegli nodrošināt ar V5 sērijas modeļu USB-C daudzfunkcionālo savienojamību.

    Bagātīgi attēli no 24″ līdz 34″

    Īpaši platā 34″ CU34V5CW modeļa ieliektais VA panelis veido lielāku displeja izmēru1500R uzlabotajam ieliektajam skatam uz malām un vēl lielākai iespējai patiešām aizrauties ar spēlēm un filmām. Asa, detalizēta UWQHD izšķirtspēja (3440 x 1440 pikseļi) nodrošina lielākās daļas horizontālās virsmas izmantošanu, ļaujot atvērt 3 līdz 4 logus blakus citu citam.

    CU34V5CW ir lielisks risinājums darbam un spēlēm. Salīdzinājumā ar 16:9 modeļiem ar to var darīt vairāk lietu vienlaikus, vienlaikus atverot vairāk lietotņu, un tas nepārspējami izceļas izklaides jomā. Dziļā, bagātīgā kontrasta attiecība 3000:1 un kinemātiskā 21:9 ekrāna malu attiecība nodrošina filmu aizraujošu skatīšanos, bet 100 Hz atsvaidzes intensitāte, AMD FreeSync atbalsts un īsie reakcijas laiki (1 ms MPRT, 4 ms GtG) pierāda lielisku CU34V5CW modeļa piemērotību spēlēm. CU34V5CW arī atbalsta Picture-in-Picture (PiP) un Picture-by-Picture (PbP) režīmus divu avotu vienlaicīgai parādīšanai.

    27″ izmēra Q27V5CW modelis ir aprīkots ar IPS paneli ar QHD (2560 x 1440) izšķirtspēju, nodrošinot šim izmēram ideāli piemērotu pikseļu blīvumu. 75 Hz atsvaidzes intensitāte nozīmē uzlabotu kustību skaidrību salīdzinājumā ar populārākajiem 60 Hz modeļiem, bet vienlaikus, pateicoties IPS tehnoloģijai, nodrošina arī platu skata leņķi (178°/178°) un krāsu precizitāti (126 % sRGB, 105 % AdobeRGB, 98 % DCI-P3).

    Kompaktākām darba vietām piemērotāks būs nelielais 24″ 24V5CW modelis. Tam ir visu minēto lielāko modeļu funkcionalitāte, bet ir izstrādāts mazākā 24″ izmērā, tam arī ir dzīvīgu krāsu IPS panelis ar bagātīgām un precīzām krāsām, FHD (1920 x 1080) izšķirtspēja un 75 Hz atsvaidzes intensitāte. Turklāt, būdams cenas ziņā izdevīgākais no minētajiem modeļiem, 24V5CW modelis ir lieliska, veselīga alternatīva klēpjdatoru displejiem. Tāpat tas noderēs kā lieliska dāvana ģimenes locekļiem vai draugiem!

    Ergonomiskais un augstumā pielāgojamais statīvs visos trīs modeļos ir noliecams, pagriežams, kā arī rotējams 90° vertikālā orientācijā 24” un 27” modeļiem, nodrošinot atbilstību visām vajadzībām. VESA stiprinājuma iespēja visiem trim modeļiem piedāvā lielāku dažādību ar vairāku monitoru vienlaicīgas lietošanas iestatījumiem. Tapāt visiem trim modeļiem ir 4 portu USB 3.2 doks, ar lielu ātrumu datu pārsūtīšanai uz savienotajām ierīcēm, piemēram, USB diskdziņiem, kā arī tas atvieglo papildu USB portu savienošanu ar citām perifērām ierīcēm, piemēram, tastatūru un peli. Ar 2 x 5 W skandām aprīkotie minētie trīs modeļi ir izmantojami videokonferencēm uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma.

    AOC 24V5CW, Q27V5CW un CU34V5CW būs pieejami no 2022. gada augusta par turpmāk norādītajām ieteicamajām mazumtirdzniecības cenām (RRP):

    • 24V5CW: 319 €
    • Q27V5CW: 429 €
    • CU34V5CW: 609 €
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pigors
    22.08.2022 08:13

    Jau sataisijos skriet pakaļ Q27V5CW.

    KKTK
    22.08.2022 09:43

    34″ spēlēm, bet 27″ darbam? Vai nevajadzēja būt otrādāk? Nopietni runājot x1440 arī darbam ir par maz. Bet par USB-C gan malacīši.

    Reklāma