Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla pārstāvji Kanādā tiekas ar valdības ministru, cenšoties vienoties par rūpnīcas celtniecību

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja Tesla pārstāvji Kanādā tikušies ar valsts zinātnes, inovāciju un industriju ministru Fransuā-Filipu Šampanju (Francois Phillipe Champagne), lai apspriestu jaunas automašīnu ražotnes celtniecību Kanādā. Pirms pāris nedēļām izskanēja runas par Tesla vēlmi būvēt rūpnīcu Kanādā, bet tagad process acīmredzami uzņem apgriezienus un Tesla vēlas nonākt pie rezultāta pēc iespējas drīzāk.

    Ontario provinces pilsētā Markhamā jau atrodas Tesla piegādātājs ar nosaukumu “Tesla Toronto Automation Group” – tur tiek ražotas iekārtas, kas tiek uzstādītas Tesla rūpnīcās visā pasaulē.

    Tesla jau iepriekš nav slēpusi plānus paplašināties un būvēt jaunas rūpnīcas, taču iespējamās rūpnīcas būvēšana Kanādā izskatās kā nākamais un tuvākais solis. Autoražotājs pamazām kāpina ražošanas apjomus pašreizējās rūpnīcās, savukārt pasūtījumu saraksti kļūst tikai garāki, kā rezultātā Tesla uz laiku pārtraukusi pieņemt Model 3 Long Range pasūtījumus Ziemeļamerikā. Autoražotājam jaunas rūpnīcas izbūve ir ļoti svarīga, savukārt tikšanās ar valdības ministru, kurš atbild par šo nozari, uzskatāma par būtisku soli Tesla centienos uzbūvēt rūpnīcu Kanādā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma