Web Analytics
More
    Reklāma

    Patentu attēlos, iespējams, nopludināts Volvo XC90 elektriskā pēcteča dizains

    Jaunākie raksti

    Zviedru autoražotājs Volvo jau labu laiku iepriekš apstiprinājis, ka XC90 pēctecis būs pilnībā elektrisks modelis, taču līdz šim par šo auto bijis ārkārtīgi maz informācijas. Šobrīd noplūduši patentiem pievienoti attēli, kas, iespējams, parāda, kā izskatīsies jaunais un pilnībā elektrisks XC90 pēctecis.

    Lai arī varētu diskutēt, ka tas ir jau esošā modeļa uzlabojums, tomēr radiatora režģa detalizējums (tā neesamība) liek domāt, ka attēlos redzams pilnībā elektrisks auto. Tāpat daudzas no dizaina līnijām saskan ar aktuālajiem Polestar un paša Volvo elektriskajiem modeļiem.

    Interesanti, ka Volvo ir pieteicis preču zīmi “EXC90”, kas varētu būt šī modeļa nosaukums, taču Volvo vadība jau iepriekš paudusi, ka tiks mainīta modeļu nosaukumu sistēma – līdz šim modeļus identificēja burtu un ciparu kombinācija, bet nākotnē mašīnām plānots piešķirt nosaukumus. Plānots, ka sākotnēji elektriskais un ar iekšdedzes dzinēju darbināmais XC90 tiks tirgots paralēli, bet laika gaitā elektriskā versija izspiedīs parasto modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reinis Rozitis
    17.08.2022 14:26

    Ja ko tādu tiešām izlaidīs, tad diezgan garlaicīgi .. varēja tomēr Recharge konceptu

    283695_Volvo_Concept_Recharge.jpg
    Reklāma