Web Analytics
More
    Reklāma

    Kāds vīrietis Lielbritānijā apcietināts, jo ar “AirTag” izsekojis savu bijušo draudzeni

    Jaunākie raksti

    Izsekošanas piekariņi ir praktiski situācijās, kad jāsameklē kāda nozaudēta lieta, piemēram, naudas maks vai telefons. Tomēr domāju, ka neviens vien tos izmanto arī ne tiem labākajiem nolūkiem. Ziņots, ka kādam vīrietim Lielbritānijā tika piespriests deviņu nedēļu cietumsods par to, ka viņš, izmantojot “Apple AirTag“, izsekojis savu bijušo draudzeni.

    Attiecības ar šo vīrieti, kuru sauc Kristofers Pols Trotmens, viņa bijusī draudzene raksturojusi kā kontrolējošas. Vēl toreiz, kad abi nebija šķīrušies, Kristoferam bijusi tieksme kontrolēt savu draudzeni. Neskatoties uz to, ka divus gadus jau šķīrušies, vīrietis vēl nevar likties mierā.

    Reklāma

    Viņš šo “AirTag” izsekotāju biju ievietojis savas bijušās draudzenes mašīnā. Lai arī saņēmusi telefonā “AirTag” paziņojumu, kas piedāvā savienoties ar viņas “iPhone”, sieviete to sākotnēji ignorējusi, jo izsekošanas piekariņu nebija iegādājusies. Taču tad, kad arī viņas meita saņēma šādu paziņojumu, sākušas meklēt šo “AirTag” un atradušas to turpat mašīnā.

    Policija, lai pārliecinātos, ka vainīgais ir sievietes bijušais draugs Kristofers, izmantoja viņa “iPhone” lietotni “Find My”, kas apstiprināja, ka šis “AirTag” piekariņš pieder viņam. Vīrietis gan atrunājies, ka tas esot bijis domāts kā joks un beigu beigās pateica, ka nevar aizmirst savu bijušo draudzeni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    14.08.2022 20:09

    Tā tam gnīdam arī vajag)) Gribi izsekot bijušo – izmanto privātdetektīva pakalpojumus, nevis atstāj zīmīti “gudrs neesmu, tikai uzstājīgs”.

    Krotow
    17.08.2022 15:17
    Reply to  Biteme

    Gribēja tikt cauri pa lēto. Tagad varēs sēdēt valsts maizē.

    Reklāma