Web Analytics
More
    Reklāma

    LG ar jaunu OLED 4K TV asprātīgi risinās vājas skaņas problēmu

    Jaunākie raksti

    LG Korejā parādījis jaunu OLED.EX paneli, kas vienlaikus rūpēsies par attēlu un arī par skaņu. LG OLED.EX televizoriem vibrēs ekrāns, tādējādi aizvietojot nepieciešamību pēc skandu izvietošanas televizorā.

    LG OLED.EX šobrīd  ir milzīgs ar 97 collu diagonāli, turklāt OLED.EX šobrīd vēl nevar iegādāties. Iespējams, OLED.EX varētu iet to pašu ceļu, ko gājis sarullējamais LG televizors – tas it kā ir pasūtāms, bet tā cena ir 100 000 dolāru un jāgaida vismaz divus mēnešus uz piegādi.

    Reklāma

    LG OLED R sarullējamie TV

    Tiek solīts, ka OLED.EX ekrānā būs iebūvēta iespēja veidot 5.1 daudzkanālu skanējumu. Tātad OLED.EX sola arī zemo frekvenču skaļruņa darbību televizora ekrānā.

    Tiek arī solīts, ka OLED.EX tehnoloģija būs energoefektīvāka un arī uzlabos OLED ekrānu spilgtumu par 30%, kad to salīdzina ar esošiem OLED televizoru paneļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    12.08.2022 12:45

    Nu bet vibrējot ekrānam tak pazudīs asums?

    Gundars
    12.08.2022 15:34

    Sony šis jau ir kādu laiku. Skaņa interesanta, paspēlējos, bet tomēr izmantoju lielo audiosistēmu, jo jaudīgāka un niansētāka

    Uldis
    12.08.2022 19:28

    Nez, varētu jau neiespringt uz skaņu vispār. Tie kas izvēlas šādus ekrānus, nepažēlo naudu kā minimums labam soundbar, vai nopietnai akustikai.

    nospam
    15.08.2022 09:50
    Reply to  Uldis

    Nez vai uz Latvijas patērētaju var attiecināt tavu komentāru. Varbūt 2 no 10 cilvekiem normālu augsto plauktu televīzoru(800€+) pērk bez kredītiestādes starpniecības, jeb uzreiz no savas kabatas.

    Pārējie pērk līzingā, jo šāds televizors ir viens no dzīves lielajiem pirkumiem nevis ikdienas prece, ko plāno izmantot vismaz 6…8.. vai pat 10 gadus ja izvilks… un tad maksā ik mēnesi par šo ierīci, tad kāda var būt runa par kadu labu soundbāru vēlviena tāda paša televizora cenā…

    (soundbāri līdz 400€ neiztur kritiku, ja pērk tādu hi-end tv)

    Un tā arī dzīvo, kas ir televīzora iebūvētajā piedāvājumā jo knapi dabūja līzinga apstiprinājumu priekš TV.

    Nemaz nerunājot par šiem luksusa klases modeļiem, kas maksa kosmosu.

    Last edited 1 year ago by nospam
    Biteme
    15.08.2022 10:28
    Reply to  nospam

    augsto plauktu tv maksā par kārtu vairāk….un tos nu nepērk lai skatītos ēteru uz iebūvētajiem skaļruņiem)

    Reklāma