Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, tiks veidota pilnmetrāžas filma par ikonisko “Pac-Man” videospēli

    Jaunākie raksti

    Dažādu pasaulē populāru videospēļu ekranizācija gluži nav jaunums, jo pavisam nesen kinoteātros nonāca ar spēles “Sonic the Hedgehog” tēlu saistīta otrā filma. Iespējams, ka drīzumā savu pilnmetrāžas filmu varētu saņemt arī “Pac-Man”.

    Oriģinālā “Pac-Man” spēle tika izlaista jau 1980. gadā, un tajā laikā tā kļuva par sabiedrības kultu. “Pac-Man” spēle pēc tam saņēma arī citas versijas, kā arī divus televīzijas šovus, tā kā šī nebūs pirmā pieredze. Spēles sižets ir saistīts ar ēdošiem briesmoņiem un to iznīcināšanu, un tā varētu būt gan šausmu, gan spriedzes filma, tomēr tā kā filmas ideja nāk no “Sonic the Hedgehog” filmas radītājiem, tad, visticamāk, tā būs komēdija. Domāju, ka šādā veidā attēlotas videospēles ir vieglāk baudīt.

    Reklāma

    Pagaidām gan nav zināms precīzs sižets, kā tiktu realizēts “Pac-Man” videospēles motīvs, bet jāpieņem, ka tā nebūs vienkārši digitāli radīta filma ar spēles sižetu, bet gan tās tēliem. Gaidāmo filmu izstrādās Wayfarer Studios kopā ar videospēles izstrādātajiem Bandai Namco Entertainment.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma