Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla lobē Ontario provinces valdību par rūpnīcas celtniecību Kanādā

    Jaunākie raksti

    Pēdējo dažu mēnešu laikā vismaz divreiz izskanējušas runas, ka Tesla vienu no savām nākamajām rūpnīcām plāno būvēt Kanādā. Tagad šīs runas guvušas oficiālāku apstiprinājumu, jo pats autoražotājs apstiprinājis – Ontario provinces valdībā tiek lobēta ideja, lai tur būvētu Tesla rūpnīcu.

    Uzņēmums iesaistījies sarunās ar provinces valdību par atļauju saņemšanu, kā arī iespējamo atbalstu, lai tur izveidotu “advancētu ražotni”, skaidrojot, ka šādā veidā palielināsies Ontario konkurētspēja un provincei būs iespējas piesaistīt arī citus ražošanas uzņēmumus, kā arī investīcijas. Kanādas likumdošana paredz, ka uzņēmumiem jāinformē par šādām lobēšanas aktivitātēm un tās jāreģistrē speciālā reģistrā.

    Tesla diezgan skaidri likusi noprast, ka tieši sakārtots, saprotams un ātrs atļauju iegūšanas process darbībai ir viens no labākajiem veidiem, kā kāds reģions var pārliecināt uzņēmumu savu rūpnīcu būvēt tieši tur. Tesla jau ir visnotaļ nelāga pieredze atļauju kārtošanas procesā, cīnoties ar vācu birokrātiju un mēģinot sakārtot nepieciešamos dokumentus, lai būvētu un pēc tam ekspluatācijā nodotu savu jauno rūpnīcu Berlīnē, kur pavasarī tika uzsākti ražošanas darbi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma