Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Supercharger uzlādes vieta Vācijā aprīkota ar peldbaseinu

    Jaunākie raksti

    Ziemeļu puslodē vasara pamazām, bet neizbēgami tuvojas beigām, savukārt elektroauto ražotājs Tesla saviem klientiem Vācijā sarūpējis ļoti vasarīgu atpūtas iespēju – Tesla Supercharger uzlādes vieta aprīkota ar peldbaseinu, kurā var nopeldēties un atveldzēties, kamēr auto lādējas.

    Tesla arvien nopietnāk pievēršas tam, kā klientiem aizpildīt minūtes, kurās automašīna lādējas. Nupat Vācijā atklāts risinājums, kur pie Supercharger uzlādes vietas izvietots modulārs veikala risinājums, tur piedāvājot tualetes, ēdienus un arī dzērienus.

    Peldbaseins izvietots Tesla Supercharger uzlādes vietā Hildenā, kas ir viena no lielākajām Vācijā – tajā ir kopumā 40 lādētāji (8 no tiem ar jaudu līdz 150 kW, pārējie 32 lādētāji spēj sniegt 250 kW jaudu). Šī vieta aprīkota ar CCS spraudni un ir viena no pirmajām vietām Vācijā, kur lādēties var ne tikai Tesla mašīnu īpašnieki, bet arī citu autoražotāju elektrisko automašīnu īpašnieki.

    Norādes pie baseina liecina, ka tajā vienlaikus var atrasties četri cilvēki līdz 10 minūtēm – vairāk vai mazāk pietiekami ātrai peldei. Diemžēl vai par laimi, taču tas nebūs pieejams 24/7 režīmā – baseins būs atvērts no ceturtdienas līdz svētdienai laikā no 14 līdz 19 vakarā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    04.08.2022 10:46

    Kurš šo baseinu “atvērs un aizvērs”? Vai Teslas robots?

    Elons*
    04.08.2022 12:07

    Tur varēs lādēties visādi citādi taziki, ne tikai Tesla.
    Domāju, ka Feuerwher novērtēs baseina esamību, kad būs jādzēš degošs Ševijs :)

    Ivars Dzerve
    04.08.2022 13:43
    Reply to  Elons*

    Man tāpat pirmā doma bija par to, ka peldbaseinu ir pieprasījuši glābšanas dienesti, lai degošo EV varētu ātri iegrūst baseinā :)

    Kartupelis3
    04.08.2022 12:28

    Baseinu varētu sildīt ar lādētājos (un baterijās?) izdalīto lieko siltumu. Vai arī plānots sildīt ar gāzi? nu riktīga eko lādēšanās tad sanāktu :)

    Reklāma