Web Analytics
More
    Reklāma

    Hertz klienti Tesla mašīnas novērtē augstāk nekā citus nomas auto

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada nogalē lielu uzmanību izpelnījās autonomas uzņēmuma Hertz darījums ar elektroauto ražotāju Tesla, kas paredzēja piegādāt 100 tūkstošus mašīnu Hertz nomas vajadzībām. Mašīnas pamazām nonākušas Hertz un uzņēmuma klientu rīcībā, savukārt klienti Tesla mašīnas novērtējuši augstāk nekā citus Hertz nomā pieejamos auto.

    Hertz vadītājs Stefans Šērs norāda, ka joprojām turpinās Tesla mašīnu piegādes un tās tik drīz nebeigsies. Tāpat viņš pastāstījis, ka Hertz arvien labāk iemācījies apieties ar mašīnām, sapratis, kur tās labāk izvietot, kā arī to lietošanu izskaidrojis klientiem. Šērs atklājis, ka Tesla mašīnas līdz šim kopumā klientiem iznomātas uz 160 tūkstošiem dienu.

    “Tesla mašīnas rezervētas kopumā uz 160 tūkstošiem dienu, turklāt mašīnas rezervētas par 30 līdz 35 dolāriem lielāku summu dienā, ja salīdzinām ar līdzvērtīgu mašīnu vidējām cenām. Klienti izbauda pieredzi, braucot ar Tesla. To norāda mašīnu reitings, kas ir par 10 punktiem augstāks nekā mūsu autoparka vidējais rādītājs pasaulē,” skaidro uzņēmuma valdes priekšsēdētājs.

    Tesla nav vienīgās elektriskās mašīnas Hertz piedāvājumā – nomas uzņēmums pasūtījis 65 tūkstošus Polestar automašīnu. Ņemot vērā visā visumā labo pieredzi ar Tesla, prognozējams, ka Hertz pasūtīs arī citus elektroauto, kas tiks piedāvāti klientiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    04.08.2022 11:40

    Ja benzīns maksā 6$ galonā, un parkings maksā 10-20$ stundā, pavisam saprotams, kāpēc cilvēki izvēlas nomāt teslas. Brauc lētāk un parkinga vietā izmanto uzlādes punktu.

    Elons*
    04.08.2022 12:07

    Žēl, ka EU nav :(

    Reklāma