Web Analytics
More
    Reklāma

    Eiropā atkal iespējams pasūtīt Tesla Model S un Model X, kā arī abu modeļu “Plaid” versijas

    Jaunākie raksti

    Ir pagājis pusotrs gads kopš eiropieši pēdējoreiz varēja pasūtīt jaunus Tesla Model X un Model S spēkratus, taču tagad tas atkal ir iespējams – ražotājs atvēris iespēju Eiropā pasūtīt šos modeļus pirmoreiz kopš 2021. gada janvāra. Tesla plāno, ka pirmās piegādes sāksies gada beigās.

    Tāpat pirmoreiz klientiem Eiropā ir iespējas pasūtīt šo modeļu jaudīgās “Plaid” versijas. Kā apgalvo Tesla, Model S Plaid ir ātrākais sērijveidā ražotais auto pasaulē. Vācijā Model S Plaid maksā, sākot no 137 900 eiro, savukārt Model X Plaid izmaksās vismaz 141 tūkstoti eiro.

    Tesla šo modeļu piegādes Eiropai apturēja pagājušā gada sākumā, kad tika prezentētas abu modeļu modernizētās versijas, kā arī Plaid modeļi. Pēc tam Tesla bija diezgan lielas problēmas palielināt šo modeļu ražošanas apjomu – Tesla bija problemātiski nodrošināt jau ASV pieprasījumu vien, nemaz nerunājot par citām pasaules daļām. Acīmredzot tagad Tesla ir pārliecināta par savām spējām saražot gana daudz šo mašīnu vienību, lai tās atkal piedāvātu mūsu pasaules daļā. Jautājums, cik drīz sagaidīsim pirmos video ar Model S Plaid, traucoties pa vācu autobāņiem vājprātīgā ātrumā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elons*
    04.08.2022 12:05

    great news !

    Es gan redzu, ka šobrīd tikai plaid ir pasūtāms.
    Pagaidīšu, kad “normālais” būs uz letes

    Biteme
    04.08.2022 16:45

    Lūdzu, Plaid Pro versiju!

    REALAIS
    04.08.2022 18:08
    Reply to  Biteme

    Plaid Pro Max būtu tieši laikā

    Reklāma