Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla vecākām mašīnām sāks pieprasīt maksu par interneta savienojumu

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla izlēmis, ka tiks pieprasīta samaksa par bāzes interneta savienojumu mašīnām, kas sasniegušas astoņu gadu vecumu. Līdz šim Tesla visvienkāršāko savienojumu piedāvāja bez maksas, bet tagad tas bez papildus samaksas būs pieejams pirmos astoņus auto lietošanas gadus. Pēc tam par to būs jāmaksā.

    20. jūlijs ir datums, kad Tesla piekoptā prakse mainās. Visiem klientiem, kuri iegādājas savas mašīnas pēc šī datuma, būs astoņu gadu bezmaksas savienojums, bet pēc tam būs jāmaksā noteikta mēneša vai gada abonēšanas maksa. Bāzes savienojums piedāvā navigāciju, taču tas nenodrošina tiešsaistes satiksmes informāciju, video straumēšanu un citas funkcijas, kas pieejamas ar “Premium” savienojuma paku. Par to jau šobrīd jāmaksā papildus 99 dolāri gadā. Dati liecina, ka lielākā daļa klientu arī izvēlas tieši “Premium” savienojumu tā piedāvāto iespēju dēļ.

    Lai arī daudzi cilvēki, kas izvēlas iegādāties jauno auto, to pēc dažiem gadiem atkal samaina pret jaunāku mašīnu, tomēr ir zināma daļa klientu, kuri savas jaunās automašīnas patur arī pēc līzinga termiņa beigām. Šobrīd autoražotājiem ir iespējas saglabāt mašīnas “aktuālas” ilgāk, izmantojot attālinātos atjauninājumus – auto lejupielādē jauno programmatūras versiju un saņem visas tās pašas funkcijas, kas jaunās mašīnās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    27.07.2022 11:38

    Un pēc cik gadiem tiks pārtraukts atbalsts? :)

    Krotow
    27.07.2022 22:16

    Lai iedod CarPlay un Android Auto atbalstu un savāc savu apzeltīto interneta pieslēgumu.

    Reklāma