Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen nākamās paaudzes multimediju sistēma ieradīsies 2025. gadā

    Jaunākie raksti

    Volkswagen Ziemeļamerikas nodaļas produktu un stratēģijas viceprezidents Hains Šēfers intervijā CarBuzz izteicies, ka jaunās paaudzes Volkswagen multimediju sistēma pie klientiem ieradīsies 2025. gadā. “Šobrīd strādājam pie jaunās sistēmas un daudz ko nevaru atklāt, bet domāju, ka mašīnās, kas tiks piegādātas no 2025. gada ieraudzīsim dramatiskas pārmaiņas mašīnu multimediju sistēmā,” stāsta Volkswagen pārstāvis.

    Šobrīd Volkswagen radītā sistēma nav pati ērtākā pasaulē – par to esam pārliecinājušies paši savos testos, par to komentāros raksta arī cilvēki, kuri ikdienā brauc ar šīm mašīnām. Programmatūra mēdz ķerties un nestrādāt vispār, tāpēc multimediju sistēmas lietošana var kļūt apgrūtinoša. Daudziem ir iebildumi pret Volkswagen pielietotajām slīdjoslām temperatūras un skaņas regulēšanai zem ekrāna.

    Reklāma

    Šēfers skaidro, ka programmatūras ķibeles sagandējušas sistēmas lietošanas pieredzi un klientiem šķiet, ka tā ir sliktāka nekā patiesībā. Viņš uzskata, ka, tiekot galā ar šīm problēmām un sistēmai strādājot kā nākas, sistēmas lietošana var būt ievērojami labāka. Ražotājs turpina strādāt pie sistēmas atjauninājumiem, lai uzlabotu lietošanas pieredzi arī pašreizējā sistēmas versijā.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    27.07.2022 07:46

    Tiešām ar koncerna resursiem nepieciešami 3+ gadi, lai uzprogrammētu sakarīgu UI, kas pie katras kustības nebremzē vismaz sekundi?

    Biteme
    27.07.2022 09:43
    Reply to  Lauris

    Neesmu tēmā, bet šķiet kopš programmēšana notiek izmantojot apjomīgus freimworkus, nosacītā “Hello, world!” izpildei vajag resursus,ar kuriem agrāk pietiktu visai opsistēmai un pāri paliktu. Tāpēc jau arī telefonos cilvēkus radina pie domas ka bez 4GB RAM nav nekādas dzīves – izmaksas uzņemas lietotājs, nevis ražotājs domā par koda optimizēšanu.

    Reklāma