Web Analytics
More
    Reklāma

    Iepazīstieties ar Lift — Logitech jauno vertikālo ergonomisko peli

    Jaunākie raksti

    Logitech iepazīstināja ar Lift Vertical Ergonomic Mouse, bezvadu peli, kas paredzēta komfortam visas dienas garumā pie rakstāmgalda. Apburošais, dabisku kontūru dizains ir lieliski piemērots mazām un vidēji lielām rokām, un tas ir pieejams trīs skaistās krāsās: rozā, gandrīz baltā un grafīta. Grafīta krāsa ir pieejama arī kreisās puses versijā Ziemeļamerikā un Eiropā.

    “Ergonomikai un komfortam ir būtiska nozīme kopējā darba telpas labklājībā,” sacīja Logitech ergo biznesa nodaļas vadītāja Olesija Hegemane. “Pamatojoties uz savu filozofiju, kad mēs jūtamies labāk, mēs darām labāk, esam izveidojuši “Lift”, lai palīdzētu cilvēkiem stundām ilgi strādāt ērti un justies labāk garas dienas beigās pie rakstāmgalda”.

    Reklāma

    Lift ir jaunākais Logitech Ergo Series papildinājums, un tas atbalsta uzņēmuma uz cilvēku un zinātni balstīto pieeju produktu dizainam un pieredzei. Lift Vertical Ergonomic Mouse tika rūpīgi izstrādāta, veicot vairākas lietotāja pārbaudes, iesaistot Logitech Ergo Lab, un ar apstiprinājuma zīmogu no vadošajām ergonomikas iestādēm.

    Šī unikālā pele apvieno daudzas priekšrocības un progresīvas produktivitātes funkcijas kompaktā dizainā, lai nodrošinātu izcilu komfortu pie rakstāmgalda. Lift mīkstais gumijas rokturis un ērtais īkšķa atbalsts nodrošina mazāko roku komfortu vairākas stundas vienlaikus. Tās 57 grādu vertikālais dizains nodrošina visu roku lietotājiem relaksējošu satvērienu un samazina spiedienu uz plaukstas locītavu, vienlaikus veicinot dabiskāku apakšdelma stāju visas dienas garumā. Klusais magnētiskais SmartWheel piedāvā gan ātrumu, gan precizitāti precīzai rediģēšanai rindiņā vai ātrai garu dokumentu ritināšanai. Vienā mirklī bezvadu savienojiet Lift ar Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS un Android operētājsistēmām, izmantojot Bluetooth® Low Energy vai drošo Logi Bolt USB uztvērēju. Izmantojot Logitech Flow, saglabājiet fokusu visas dienas garumā un bez piepūles pārvaldiet darbplūsmu līdz pat 3 vairāku OS ierīcēm.

    Ilgtspējīgs dizains Lift padara to par izvēli, kurā varat justies labi. Uzņēmumā Logitech produkti ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu lielisku lietotāja pieredzi un samazinātu ietekmi uz vidi, tāpēc daļa Lift plastmasas detaļu ir izgatavotas no pēcpatērēšanas pārstrādātas (PCR) plastmasas — 70% grafītam un 54% rozā un gandrīz baltā krāsā. Logitech PCR programma pastiprina zīmola apņemšanos izstrādāt ilgtspējību un nodrošina, ka plastmasai nolietotajā plaša patēriņa elektronikā tiek piešķirta otra dzīve. Pašreizējās iniciatīvas šīs saistības mērogošanai nozīmē, ka aptuveni 65% no Logitech lielākajā portfelī esošajām pelēm un tastatūrām satur zināmā mērā PCR plastmasu un ka jauno produktu ieviešanā, kur vien iespējams, tiks izmantota PCR plastmasa. Visi Logitech produkti, tostarp Lift, ir sertificēti kā oglekļa ziņā neitrāli. Iegādājoties Logitech produktu, šī produkta oglekļa pēdas nospiedums ir samazināts līdz nullei, atbalstot mežsaimniecību, atjaunojamos enerģijas avotus un klimata ietekmētās kopienas, kas samazina oglekļa emisijas. ​​

    Cenas un pieejamība

    Lift Vertical Ergonomic Mouse ir pieejama kopš 2022. gada aprīļa vietnē Logitech.com un pie citiem pasaules mazumtirgotājiem. Lift Vertical Ergonomic Mouse ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir €79,99. Lift for Business būs pieejama arī iegādei visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    21.07.2022 11:14

    Pats lietoju vertikālo peli (Cherry gan), un nesaprotu, vai manu fizioloģisko īpatnību dēļ tās pogas pie īkšķa ir praktiski neizmantojamas, vai arī vnk jāpiešaujās tās izmantot? Neērti nospiest (var būt īkšķis nav lokans), un spiežot neviļus nospiežas ar rādītājpirkstu arī kreisā peles poga.

    Jodels
    22.07.2022 16:14

    Šī ir laba manta! Kad pierodi (ātri pierod), tad “parasto” peli ir īsti negribas vairs izmantot.

    Reklāma