Web Analytics
More
    Reklāma

    Porsche plāno izlaist jaunu luksusklases elektrisko krosoveru

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Porsche oficiāli izziņojis plānus ražot jaunu luksusklases elektrisko krosoveru, kas Porsche piedāvājumā atradīsies virs Cayenne. Par jaunajiem plāniem informēja autoražotāja valdes priekšsēdētājs Olivers Blume, norādot, ka mašīna tiks ražota Porsche rūpnīcā Leipcigā.

    “Šis jaunais modelis vēl vairāk nostiprinās mūsu pozīcijas luksusklases segmentā. Vēlamies atrasties segmentos, kur iespējams nopelnīt vairāk, vienlaikus cenšoties piesaistīt jaunus klientus mūsu zīmolam,” investoru pasākumā teica Blume.

    Pagaidām nav sniegtas nekādas plašākas detaļas, taču šis krosovers nav tas pats elektriskais Macan – tie ir divi dažādi auto, tiesa, abi tiks ražoti vienā un tajā pašā rūpnīcā. Šāds Porsche lēmums biznesa analītiķiem nav pārsteigums – turpmāko gadu laikā luksusklases segmentā tiek prognozēta stabila izaugsme, turklāt tieši elektriskās mašīnas būs tās, kas veicinās pieaugumu pēc šādiem auto.

    Porsche pārstāvji uzskata, ka autoražotājs atrodas teicamā pozīcijā, lai maksimāli efektīvi izmantotu pašreizējās autobūves tendences. Tāpat Porsche prezentē, ka viņu klienti kļūs gados jaunāki, palielinoties sieviešu īpatsvaram, kas iegādājas vācu ražotāja mašīnas. Šāds paziņojums arī neapšaubāmi saistāms ar gaidāmo Porsche akciju kotēšanu biržā – IPO plānots šā gada pēdējā ceturksnī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma