Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook”, iespējams, ļaus lietotājiem izveidot līdz pieciem profiliem

    Jaunākie raksti

    Cenšoties noturēt lietotājus platformā, “Facebook” līdz šim jau izmantojis dažādus trikus. Viens no jaunākajiem, ko uzņēmums pašreiz testē, ir iespēja vienam lietotājam izveidot līdz pieciem dažādiem profiliem. Tās ir salīdzinoši lielas izmaiņas, ņemot vērā, ka līdz šim lietotājs varēja izmantot tikai vienu kontu un identitiāti, lai lietotu šo sociālo tīklu.

    Pagaidām šī jaunā funkcija ir pieejama testa versijā atsevišķiem cilvēkiem, tomēr nav īsti skaidrs, cik apjomīgs šis izmēģinājums ir. Tāpat nav zināms, vai “Facebook” jauno iespēju padarīs pieejamu plašākam lietotāju lokam. Tas droši vien atkarīgs no atsauksmēm un tā, kā jaunā funkcija strādā.

    Reklāma

    Tomēr, ja iespēja izveidot vairākus profilus kļūs pieejama, tas noteikti mainīs to, kā lietotāji mijiedarbojas “Facebook”. Cilvēki varētu izveidot dažādus profilus, kuri katrs pārstāv citas intereses. Tāpat būtu iespēja izveidot atsevišķas lapas, kas paredzētas dažādām draugu grupām vai interesēm. Protams, šīs viss būtu nozīmīga pāreja no “Facebook” ilggadējās politikas, kas paredz šajā platformā izmantot tikai “īstos vārdus”.

    Vienlaikus joprojām pastāvēs vairāki ierobežojumi. Piemēram, lietotājiem, kuriem ir piekļuve vairākiem profiliem, galvenajā profilā būs jāizmanto tikai savs īstais vārds. Papildu profilos varēs izmantot segvārdus vai citas identitātes, ja vien tie nepārkāps citus noteikumus, piemēram, tos, kas aizliedz uzdošanos par citu personu utml.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Specs
    18.07.2022 11:11

    Labi jaunumi! Tagad, piemēram, es izvairos FB komentēt dažas ziņas, jo tas uzreiz ir redzams visiem draugiem. Ja būtu papildus profili, teiksim, gamer novirziens, varētu aktīvāk šur tur piedalīties

    Reklāma