Web Analytics
More
    Reklāma

    Tuvojoties karstuma vilnim, Tesla aicina lietotājus neizmantot Supercharger uzlādes tīklu pīķa stundās

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties pamatīgam karstuma vilnim, elektroauto ražotājs Tesla aicina savus klientus neizmantot Supercharger uzlādes punktus Teksasā pīķa stundās. Klienti saņēmuši paziņojumus savos tālruņos, aicinot nelādēt mašīnas no 15 līdz 20 vakarā, ja tas ir iespējams. Teksasā pēdējo dienu laikā fiksēti karstuma rekordi, temperatūrai pārsniedzot arī 43 grādu atzīmi, bet tiek prognozēts, ka karstums vēl kādu laiku turpināsies.

    Sagaidāms, ka karstuma viļņa ietekmē elektrotīkls būs pārslogots, cilvēkiem vairāk lietojot gaisa kondicionēšanas iekārtas. Tāpat iespējamas arī karstuma radītas tehniskas problēmas un atslēgumi. Šāds aicinājums izskan, Tesla atbalstot štata elektropārvades operatora centienus sabalansēt tīkla noslodzi, lai izvairītos no pārrāvumiem.

    Klienti savas mašīnas, protams, var lādēt visā pārējā dienas laikā, lai pārvietotos savās vajadzībās. Tesla jau iepriekš tieši Teksasā samazināja lādēšanās tarifu par 50% “off-peak” stundās, lai mudinātu vadītājus lādēties laikā, kad tīkls nav tik noslogots.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma