Web Analytics
More
    Reklāma

    Otrās paaudzes Magic Leap 2 papildinātās realitātes brilles būs pieejamas 30. septembrī

    Jaunākie raksti

    Zīmols Magic Leap ar savām papildinātās realitātes brillēm tirgū ir jau pāris gadus, un tagad zināms, ka tiks izlaists otrās paaudzes modelis, kas būs pieejamas rudenī, proti, šī gada 30. septembrī.

    Pirmais modelis tika izlaists 2018. gadā. Iespējams, ka plašākai sabiedrībai šis nosaukums Magic Leap nav tik pazīstams, tāpēc ka uzņēmums koncentrējas tieši uz uzņēmumiem un pielietojumu darbam, ne plašam patēriņam. Tomēr šī brīža briļļu attīstība varētu novest pie produkta plaša patēriņa tirgum.

    Reklāma

    Magic Leap 2, protams, būs uzlabota versija, salīdzinot ar priekšgājēju, bet attiecīgi augs arī cena. Uzņēmums piedāvās trīs dažādus modeļus, no kuriem lētākais būs 3299 USD, kas sevī iekļauj brilles un garantiju. Nākamais modelis maksās 4099 USD, uzņēmumiem saņemot iespējas pašiem pārveidot programmatūru un pieeju dažādiem jaunumiem pirms oficiālās izlaišanas. Dārgākā komplektācija par 4999 USD iekļaus ceturkšņa programmatūras atjauninājumus un iespēju pārvaldīt visas brilles ar administratora kontu.

    Salīdzinot ar citiem konkurentiem, Magic Leap 2 ir aprīkots ar atsevišķu mazu datoru, ar kuru tās ir savienotas, lai nodrošinātu to darbību, līdz ar to brilles nedarbojas neatkarīgi bez papildu ierīcēm. Kā arī tās vairs nav tik mobilas, tomēr tas ļāvis samazināt briļļu svaru. Jaunais modelis svērs 248 gramus. Magic Leap 2 varēs vadīt ar vienu kontrolieri. Lietotāja skatīšanās leņķis būs 70 grādu liels. Brilles būs spējīgas mainīt gaismas caurlaidību no ārpuses, lai uzlabotu skatīšanos.

    Lai sekotu lietotāja acīm, Magic Leap 2 būs aprīkotas ar divām kamerām uz katru aci, jo iepriekšējā modelī tā bija tikai viena kamera. Tāpat tās būs aprīkotas ar vēl vienu 12MP kameru, kas skatīsies uz priekšu, lai uzņemtu bildes un video, kā arī varētu noskenēt svītrkodus vai uzņemt reāllaika video. Tām būs pieejami savi skaļruņi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma