Web Analytics
More
    Reklāma

    Magic Leap papildinātās realitātes brilles būs dārga viedtālruņa cenā

    Jaunākie raksti

    Papildinātās realitātes programmatūras un ierīču veidotājs Magic Leap padalījies ar pāris jaunumiem, lai par uzņēmumu pavisam netiktu aizmirsts. Magic Leap ir paspējuši piedzīvot triumfus un pamatīgu vilšanos, turklāt plašāka publika tā arī nav redzējusi neko no Magic Leap solītajiem brīnumiem gaišā dienas laikā. Iepriekš tika ziņots, ka Magic Leap demonstrācijai paredzētie produkti būtiski atpaliek no reklāmas, kas lika šaubīties par uzņēmuma spēju izveidot solīto papildinātās realitātes tehnoloģiju.

    Magic Leap tikko paziņojuši, ka grasās izlaist vairākas papildinātās realitātes brilles, lētāko briļļu cena būs līdzvērtīga viedtālruņu flagmaņu cenām. Tātad lētākās Magic Leap brilles varētu maksāt ap 1100 līdz 1400 eiro, kas nebūt nav maz par šādu tehnoloģiju.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka pirmās papildinātās realitātes brilles Magic Leap One būs paredzētas izstrādātājiem, to iznākšanas laiks tiek solīts šajā gadā. Visticamāk, Magic Leap One izstrādātāju modelis maksās dārgāk, aptuveni 2000 eiro par brillēm. Microsoft HoloLens izstrādātājiem paredzētais komplekts maksā ap 3000 eiro.

    Magic Leap ar papildinātās realitātes tehnoloģiju izstrādi cīnās jau kopš 2011. gada, no Google un Alibaba saņemts pamatīgs naudas daudzums papildinātās realitātes tehnoloģiju izveidei. Tiesa, daudzi vairs netic Magic Leap solījumiem izlaist spēcīgu papildinātās realitātes tehnoloģiju rīku kopumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma