Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” tiešsaistes video būs iespējams uzlikt vecuma ierobežojumu

    Jaunākie raksti

    TikTok” pašreiz testē jaunu funkciju, kas satura veidotājiem ļaus uzlikt vecuma ierobežojumu. Tā dos iespēju atzīmēt, ka atsevišķus tiešsaistes video nedrīkst vērot lietotāji, kuri jaunāki par 18 gadiem. Uzņēmums apstiprinājis, ka pašreiz šī funkcija jau tiek izmēģināta ar atsevišķiem lietotājiem.

    Svarīgi atzīmēt, ka šie ierobežojumi automātiski nenozīmē, ka veidotāji varēs publicēt pieaugušajiem domātu, seksuāla rakstura, ar vardarbību saistītu un cita veida sensitīvu saturu. “TikTok” politika attiecībā uz šo jautājumu joprojām paliek spēkā. Iespēju atzīmēt, ka video var skatīties tikai pilngadīgas personas, veidotājs varēs izmantot, lai īpaši norādītu, ka publicētais saturs ir vairāk piemērots pieaugušajiem un jaunākiem lietotājiem tas varētu nebūt saistošs.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka jaunā funkcija tiek ieviesta dažus mēnešus pēc tam, kad “TikTok” paziņoja, ka vēlas sākt noteikt, kāds saturs ir piemērots jauniešiem un kāds – pieaugušajiem. Uzņēmums arī paziņoja, ka izstrādā sistēmu, lai identificētu un ierobežotu pusaudžu piekļuvi noteikta veida saturam, kā arī sāks lūgt satura veidotājiem norādīt, kad saturs ir piemērotāks pieaugušo auditorijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma