Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen novērsis problēmas un atsācis ID.Buzz ražošanu

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotāja Volkswagen komerctransporta nodaļa paziņojusi, ka izdevies novērst iepriekš atklātās problēmas ar elektriskā ID.Buzz baterijām, tāpēc mašīnas ražošana tagad ir atsākusies ar pilnu jaudu. Kā zināms, šis elektriskais transportlīdzeklis tiek salikts Volkswagen rūpnīcā Hanoverē.

    Autoražotājs sākotnēji izteica prognozes, ka ražošanas apturēšana ieilgs aptuveni nedēļu un VW prognozes bija precīzas – nedēļu vēlāk ražošanu tiešām varēja atsākt. Volkswagen uzsver, ka bateriju problēmas ir identificētas un novērstas, savukārt tagad rūpnīcai tiek piegādātas baterijas, kas pilnībā atbilst kvalitātes standartiem. Vācu medijos izskanēja informācija, ka problēma bija saistīta ar atsevišķu šūnu un bateriju moduļu darbību, kā rezultātā to sniegums neatbilda prasītajam un solītajam.

    Volkswagen līdz šim bija paspējis saražot ap 500 elektriskajiem ID.Buzz, bet tie vēl nebija piegādāti. Šie transportlīdzekļi gan nebija klientu pasūtīti, tie bija paredzēti kā demonstrācijas un testu auto dīleriem. Arī šīs mašīnas tiek pārbaudītas, un, ja atklāsies problēmas, Volkswagen mainīs baterijas. Ražošanas iepauzēšana uz nedēļu Volkswagen ir maksājis iespēju saražot vēl 200 ID.Buzz, bet autoražotājs par to nepārdzīvo, norādot, ka zaudēto laiku iespējams gana viegli atgūt. Oficiāli piegādēm būtu jāsākas šā gada rudenī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma