Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla uz divām nedēļām apturēs darbu rūpnīcā Berlīnē uzlabojumu veikšanai

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla tikai pirms dažiem mēnešiem uzsāka ražošanu savā jaunajā rūpnīcā Berlīnē, taču tagad darbs tur tiks apturēts uz divām nedēļām, autoražotājam veicot uzlabojumus rūpnīcā. Šādu informāciju izplatījuši vairāki vācu mediji, atsaucoties uz avotiem uzņēmuma iekšienē.

    Kā liecina informācija, Tesla apturēs darbu rūpnīcā, lai veiktu uzlabojumus un samazinātu patērēto laiku darbu veikšanai dažādās ražošanas līnijas vietās. Izmaiņas vērstas uz to, lai mašīnas korpuss katrā līnijas punktā uzkavētos ne vairāk kā 30 sekundes. Šobrīd mašīna vienā vietā var atrasties pat trīs minūtes. Tesla plāni paredz, ka jau augustā ražošanas apjomi jādubulto – līdz šim tika ziņots, ka nedēļā tika saražots ar 1000 mašīnām.

    1000 mašīnas nedēļā nozīmē ap 50 tūkstošiem auto gadā, taču tā ir tikai desmitā daļa no iecerētās rūpnīcas jaudas – kad darbs notiks ar maksimālo jaudu, rūpnīcā plānots saražot pusmiljonu mašīnu gadā. Tā kā ražošanas apjomi Berlīnē ir nepietiekami, Tesla rūpnīcā šobrīd zaudē naudu, tāpēc uzlabojumu veikšana ir autoražotāja interesēs.

    Plānots, ka gada turpinājumā Tesla savā jaunajā rūpnīcā ieviesīs arī trešo maiņu, savukārt, lai pamudinātu cilvēkus strādāt, autoražotājs palielinājis piedāvāto algu. Vienlaikus būs apturēta ražošana arī Tesla rūpnīcā Šanhajā, kur arī tiks veikti dažādi uzlabojumi, kas paredzēti, lai tur ievērojami palielinātu ražošanas jaudu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma