Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmais iPhone svin 15 gadu jubileju, tā laika prototipiem sasniedzot pus miljona dolāru vērtību

    Jaunākie raksti

    Pirms 15 gadiem 29. jūnijā mainījās pasaule, jo tika prezentēts pirmais iPhone viedtālrunis, un tas ir bijis viens no pēdējo gadu lielākajiem tehnoloģiju nozares pagriezieniem, kas jau iegājis vēsturē. Atzīmējot šo jubileju, dažādu pirmo iPhone prototipu vērtība sasniedz pat pus miljonu dolāru.

    YouTube satura radītājs Luke Miani savā video parādījis pāris iPhone telefonu prototipus no šī laika, un kā viņš apgalvo, tad to vērtība šobrīd sasniedz šo lielo summu. Daži no viedtālruņiem izskatās ļoti līdzīgi pirmajam iPhone, bet daļa tiešām ir testa un izstrādes ierīces. Ir redzams, ka vienu brīdi Apple ir plānojis izmantot displeju, kas pārklāts ar plastmasu nevis stiklu. Tāpat var redzēt priekšgājēju Gorilla Glass, kas ir Corning glass pārklājums.

    Divām no ierīcēm telefona aizmugurē joprojām atrodas uzlīme ar to, no kurienes iegūtas izmantotās komponentes, kā arī dažāda veida programmatūru, no kurām daļa atgādina iPod lietošanu. Tas norāda uz to, kā notikusi šī pāreja no iPod uz viedtālruni iPhone tajā laikā. Tāpēc nevar aizmirst Stīva Džobsa ikoniskos vārdus, ka iPhone sevī apvieno iPod mūzikas atskaņotāju, telefonu un interneta komunikācijas iekārtu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma