Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia izziņo G11 Plus viedtālruņa modeli, kuram sola trīs dienu darbības laiku

    Jaunākie raksti

    Gada sākumā Nokia izziņoja G11 modeli, un tagad tam pievienojies vēl viens “brālis” G11 Plus modelis, kas saņēmis atšķirīgāku specifikāciju.

    Jaunais modelis būs izmēros līdzīgs priekšgājējam, jo tā ekŗana izmērs būs 6,51 collas ar 90Hz atsvaidzi. Viens no lielākajiem ieguvumiem būs 50MP galvenās kameras sensors, bet otra kamera būs tikai ar 2MP izšķirtspēju. Izskatās, ka priekšējā kamera abiem modeļiem būs identiska, un tā būs aprīkota ar 8MP izšķirtspēju. Biometrisko autentifikāciju nodrošinās telefona aizmugurē iebūvētais pirkstu nospieduma lasītājs.

    Reklāma

    Nokia neatklāj ar kādu procesoru ir aprīkots jaunais G11 Plus modelis, bet uzņēmums norāda, ka telefonam būs 4GB operatīvā atmiņa un 64GB ietilpība, ko varēs palielināt līdz 512GB ar microSD kartes palīdzību. Tāpat viedtālrunis saņems divu gadu Android un trīs gadu drošības atjauninājumus. Līdz galam nav skaidrs, bet jāpieņemt ka šo modeli darbinās jaunākā Android 12 versija.

    Vēl viena lieta, kas liekas pat pārāk laba ir trīs dienu darbības laiks, ko gan var pārbaudīt tikai praksē. Netiek atklāts G11 Plus baterijas izmērs, bet tas varētu būt līdzīgs G11 5050mAh. Jaunais viedtālrunis ļaus izmantot 3,5mm audio izeju, bet uzlāde notiks caur USB-C pieslēgvietu. G11 Plus būs pieejams melni pelēkā un zilā krāsā, bet cena gan pagaidām nav publiskota, taču jādomā, ka šis ir tīri budžeta klases viedtālrunis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    05.07.2022 13:19

    Redmi note 10 arī ir ~ 5000 mah baterija … un 3 dienas tad ja viss atslēgts, nelieto internetu.

    Kad kāds atradis telefonu ar kuru var visu dienu nobraukt izmantojot navigāciju, parelili runāt un pa ceļam uztaisit kādu bildi / video – lai padod ziņu… līdz tam šie visi all day / everyday saukli ir tikai marketings

    Biteme
    07.07.2022 11:23

    Nokia 2.2 laukos darbojas ļoti žiperīgi un trešajā dzīves gadā vēl saņem kaut kādus labojumus. MemeUI ielago krietni būtiskāk uz salīdzināmas jaudas dzelžiem.
    Es teiktu, ka labāk izvēlētos Nokia bezproblēmu garlaicīgumu, kas cenas ziņā nav iespējami lētākais pirkums, bet jau zb tie xiaomi līkroču gādātie pārsteigumi (ievēroju, ka 12.5 versijā tie ķēmi bez visa cita ir salauzuši qr skaneri, pilns internets ar sūdzibām)

    Reklāma