Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW sniedz ieskatu īpaši ekskluzīvajā “3.0 CSL Hommage” modelī

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotāja BMW sporta divīzija sniegusi pirmo ieskatu īpaši ekskluzīvajā “3.0 CSL Hommage” modelī, kas tiks prezentēts vēlāk šogad, atzīmējot M divīzijas 50 gadu jubileju. Šis modelis ir kā atsauce uz slaveno “3.0 CSL”, kas tika prezentēts 1973. gadā – tas bija viens no pirmajiem M divīzijas projektiem un tika radīts, lai BMW varētu iesaistīties autosacīkstēs.

    Pirmo ieskatu gaidāmajā auto sniedza M divīzijas vadītājs Franks van Meels, publicējot attēlus savā Instagram kontā. Tehniskās detaļas pagaidām ir labi slēpts noslēpums, taču zināms, ka šis auto tapis uz M4 Coupe bāzes, tiesa, tam izveidots pašam savs dizains un virsbūve. Publicētie attēli liek domāt, ka BMW daudzas nianses pārņēmuši no 2015. gadā prezentētā “3.0 CSL Hommage R” koncepta.

    Reklāma

    Iepriekš neoficiāli izskanēja runas, ka šis modelis attīstīs apmēram 600 zirgspēkus, taču BMW pagaidām to nav apstiprinājis. Noprotams, ka auto būs pieejams ar 6-pakāpju manuālo ātrumkārbu, par ko liecina uzraksts “6MT FTW” uz auto maskēšanas plēves. Neoficiāli zināms, ka mašīna tiks saražota tikai 50 eksemplāros un tās cena varētu tuvoties miljonam eiro. Arī par to BMW sniedzis norādes uz mašīnas.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma