Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford nākotnē plāno saglabāt “Mustang” ar iekšdedzes dzinēju

    Jaunākie raksti

    “Mustang” ir viens no slavenākajiem modeļiem ne tikai Ford, bet arī visas autobūves vēsturē. Sākoties elektrifikācijas laikmetam, Ford radīja elektrisko “Mustang Mach-E” krosoveru, savukārt uzņēmuma vadītājs Džims Fārlijs uzsvēris – nākotnē “Mustang” saglabās iekšdedzes dzinēju.

    Fārlijs norāda, ka tādi modeļi kā “Mustang” ieveda Ford “emociju biznesā”, tāpēc tie tiks saglabāti savā klasiskajā veidolā. Viņš gan neizslēdz iespēju ieviest hibrīdsistēmu, lai Eiropas un Ziemeļamerikas tirgum paredzētās mašīnas atbilstu izmešu prasībām. Ford jau iepriekš apstiprināja, ka jaunās paaudzes “Mustang” būs pieejams arī ar manuālo pārnesumkārbu.

    Reklāma

    Ja Eiropas Savienības virziens lielos vilcienos ir skaidrs, proti, no 2035. gada iecerēts pārdot tikai elektroauto, tad ASV pagaidām nav tik striktas nostājas. Arī tur tiek veiktas lielas investīcijas šajā sektorā, bet pagaidām par plāniem konkrētos termiņos pārtraukt iekšdedzes dzinēju lietošanu jaunās mašīnās paziņojuši atsevišķi štati, lēmumiem pagaidām neesot visas valsts mērogā.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tītars
    20.06.2022 18:14

    Kodak stāsts mūsdienu versijā.

    Biteme
    20.06.2022 18:41
    Reply to  Tītars

    Ne gluži. Kodahromu tu vairs nekur neattīstīsi, bet pie Ford dīlera varēs nopirkt benzīnu kannā ar Mustang logo par gluži pieņemamu cenu – 1 bitkoinu. Nu, vai 2, bet varēs.

    Tītars
    21.06.2022 02:56
    Reply to  Biteme

    Ganjau ka būs patstāvīgā klienta kartes iespējas.

    Reklāma